Набір HNT на платформі Solana росте на 44%

Набір HNT на платформі Solana росте на 44%

На платформі Solana DePIN Token Helium (HNT) Пампиться на 44%

Власний токен Helium - HNT - зріс на 44% за тиждень - від $3.98 до максимуму у $5.57. Протягом останніх 24 годин щоденний обсяг торгів HNT зафіксував зріст на 225%. Наразі Helium підтримує 401 817 розподілених мобільних точок доступу по всьому світу.

Децентралізована фізична інфраструктура (DePIN) викликає цікавість у криптоспільноті як наступний революційний наратив в цій галузі. Одним з проектів, що ведуть цей парадигмальний зсув, є Helium, побудований на мережі Solana децентралізований будівельник бездротових мереж. Протягом останніх 24 годин торговий трафік проекту внутрішнього токену HNT підняв його серед лідерів за приростом.

Helium (HNT) піднявся на понад 17%, до рекордних $5.575. Токен зазнав тижневого зростання на 44%, від $3.98 до максимуму у $5.57. Аналізуючи графік його ціни за 4-годинний період, вступ HNT у тренд підкреслюється позитивним перетином рухомої середньої (MA Cross). Графік цін Helium (HNT) за 4 години (Джерело: TradingView)

Зокрема, згідно з вищезазначеним графіком, RSI (відносний індекс сили) HNT входить в зону перекупленості. На момент публікації цей альткоїн торгувався на рівні $5.33 з ринковою капіталізацією у $856 млн. Зміцнюється обсяг щоденних торгів HNT - досягнув рекордних $68.2 млн.

Тим часом інші токени екосистеми Helium також показали позитивну динаміку ринку. По-перше, MOBILE - внутрішній токен мобільної мережі Helium - зафіксував 1.65% за останні 24 години, долати позначку у $0.002834. По-друге, IOT - токен мережі Інтернету речей (IoT) Helium - зросло на 15%, досягнувши рівня $0.001186. Як успішно розвивається Helium до цього моменту?

У грудні минулого року Фонд Helium представив плани щодо розширення зони мобільного покриття, починаючи з квоти у $20 на місяць для мобільних телефонів на ринку США. З тих пір він набрав абонентську базу у 62 463 осіб.

Більше того, кількість мобільних точок доступу, працюючих на Helium в світі, зросла до 401 817. Важливо відзначити, що дохід проекту DePIN на основі Solana помітно збільшився на 3546,7% щороку, зростаючи з $35.9 тис. до $1.31 млн.

Додатково були додані кілька інших децентралізованих мобільних планів, таких як безкоштовний WiFi та міжнародний роумінг, щоб підштовхувати користувачів приєднатися до ери децентралізованих бездротових мобільних мереж.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть