Шиба Іну: Попередження щодо токена TREAT

Шиба Іну: Попередження щодо токена TREAT

Shiba Inu (SHIB): Увага! Виписано термінове попередження, оскільки розгортаються захоплюючі події.

Спільноті Shiba Inu було вислано тривожне попередження через поширення недостовірної інформації щодо випуску токена TREAT.

Як результат, Shibarmy Scam Alerts, обліковий запис Ікс, присвячений розкриттю шахрайств і захисту спільноти Shiba Inu, видало термінове попередження, підкреслюючи, що токен TREAT ще не було офіційно випущено. Деякі заявили, що команда SHIB не проводила офіційного запуску.

⚠️ПОПЕРЕДЖЕННЯ SHIBARMY:⚠️

Увага: попередження щодо токена TREAT

Важливе повідомлення:

Токен TREAT НЕ був офіційно випущений. На відміну від останніх заяв, команда SHIB офіційного запуску не проводила.

Будь ласка, будьте обережні і утримуйтесь від будь-яких транзакцій чи… — Shibarmy Scam Alerts (@susbarium) Квітень 27, 2024

З цієї причини спільноту Shiba Inu просять діяти обережно та утримуватися від здійснення будь-яких транзакцій чи інвестицій, пов`язаних з TREAT, доки його випуск не буде підтверджено легітимними джерелами. Вони також повинні захищати свої активи, не залучаючись у несанкціоновані дії пов`язані з TREAT, та залишатися бджоленими, надаючи перевагу фінансовій безпеці.

Нещодавно Shiba Inu зробив великі успіхи, успішно залучивши 12 мільйонів доларів від стратегічних ВК-партнерів під керівництвом Cypher Capital для запуску свого шифрувального блокчейну нового покоління Fully Homomorphic Encryption (FHE), який буде працювати на майбутньому токені TREAT.

Технологія FHE, що дозволяє проведення обчислень на зашифрованих даних, стане грою в зміну для конфіденційності та довіри в криптовалюті.

Проте, з великим очікуванням приходить великий ризик, тому термінове попередження щодо токена TREAT. Спільноті Shiba Inu слід пам`ятати, що будь-які заяви про випуск токена TREAT є помилковими, оскільки команда SHIB не починала такого запуску. Вони також мають довіряти лише офіційним оголошенням для точної інформації щодо запуску TREAT.

У важливих новинах для екосистеми децентралізованої біржі Shiba Inu ShibaSwap перейшла на Shibarium, приносячи з собою інновації.

Shiba Inu оголосив про міграцію свого децентралізованого обмінника ShibaSwap з Ethereum на Shibarium. Цей крок становить великий крок в передпроектом ShibaSwap, дозволяючи нові можливості та стимулюючи інновації на блокчейні Shibarium.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть