Bitcoin готується до нового параболічного ралі - аналіз

Bitcoin готується до нового параболічного ралі - аналіз

Аналітик вважає, що Bitcoin може повторити параболічний ралі в листопаді 2020 року через максимальне згортання ціни, каже аналітик.

Псевдонімний криптостратег TechDev повідомляє своїм 447,600 фоловерам на соціальній платформі X, що умови на двомісячному графіку Bitcoin свідчать про те, що BTC майже готовий до вибуху ціни.

Аналітик передбачає, що BTC ралі може бути понад 120%, подібно до того, що сталося наприкінці 2020 року, коли Bitcoin вибухнув з приблизно $13,000 до понад $29,000 всього за два місяці.

`Подивитесь на двомісячну свічку Bitcoin, яка знаходиться прямо на максимально високому тілі свічки, незабаром після максимального стиснення.

Так як RSI (індекс відносної сили) майже готовий розірвати рівень 70.

Це були умови, які призвели до останніх трьох параболічних прискорень.

Я підозрюю, що наступна двомісячна свічка буде такою ж високою, як у листопаді 2020 року.` Джерело: TechDev/X

Дивлячись на графік трейдера, він, здається, вказує на те, що Bitcoin бачив параболічні вибухи у 2013, 2016 і 2020 роках, коли його індикатор імпульсу, індекс відносної сили (RSI), перевищував вище бикового рівня 70.

Він також каже, що індикатор волатильності Bitcoin - ширина Боллінджера (BBW) - досягала мінімуму в ті самі три випадки, що вказує на те, що BTC готувався до великого вибуху ціни.

Так як Bitcoin реплікує точні умови, TechDev говорить, що малоймовірно, що BTC пройде через колапс цін.

`Будь ласка, також вказуйте на `відскоки/падіння/дампи`, на які багато хто хвилювався протягом останніх восьми місяців.`

Хоча TechDev оптимістично оцінює можливість іншого параболічного рану для Bitcoin, колега криптоаналітик DonAlt не ділить цього ж настрою.

Аналітик, який вгадав дно Bitcoin у 2022 році, попереджає, що підтримка на рівні $60,000 виглядає вразливою після кількох тестів.

`Повернулися до того самого рівня. Чим частіше його тестують, тим ймовірніше, що він сломається.

Я думаю, навіть бики захочуть, щоб цей рівень був протіраний на цей момент.

Байдужість, поки не доведено навпаки (до того, як буде відновлено $68,000 або втрачена та знову відновлена діапазон).` Джерело: DonAlt/X

На момент написання, Bitcoin вартує $63,524.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть