L2scan та B² Network: стратегічне партнерство для Layer 2 Bitcoin

L2scan та B² Network: стратегічне партнерство для Layer 2 Bitcoin

L2scan та B² Network Уклали Стратегічне Партнерство для Дослідження Layer 2 Bitcoin

L2scan, широко відома платформа для всіх тігрових мереж, з радістю оголошує своє стратегічне партнерство з B² Network, найбільш відомою практичною Bitcoin Layer2 Network у світі. Це партнерство є великим кроком вперед, оскільки L2scan стає блок експлорером вперше на Layer 2 Bitcoin B² Network. Експлорер блоку розгорнутий з технологією штучного інтелекту від L2scan, що забезпечує користувачам опції зведення і запитів чату.

Співпраця з B² Network ⚡️

Починаючи з сьогоднішнього дня:

  1. Ми є офіційним постачальником блок експлорера для #Bitcoin Layer 2 B² Network.
  2. Досліджуйте тут: https://t.co/zyaVMExJAf

  3. L2scan буде офіційним порталом додатків для Екосистеми @BSquaredNetwork.
  4. Ми закликаємо… pic.twitter.com/xLNRgsZNQw

L2scan Покращує Взаємодію з Користувачами за Допомогою Міцнішої Співпраці

Підтримуване штучним інтелектом дослідження - це вирізняюча риса L2scan, яка стала можливою завдяки технології штучного інтелекту. Це важлива функція, яка полегшує користувачам дослідження відповідної інформації та навігацію по платформі з легкістю. L2scan також працює на спільноті. L2scan підтримує спільнотовладне середовище, де інтерфейс користувача спрощено і інструменти для розробників посилені для покращення співпраці.

Проект є прозорим та відкритим. Користувачі можуть побачити вихідний код платформи, оскільки система є відкритою. L2scan є персоналізованим. Це означає, що користувачі можуть налаштувати взаємодію з системою залежно від своїх вподобань.

Система ранжування на основі адреси гаманця є ще однією функцією L2scan, яка надає інформацію про залучення адрес гаманця користувача. Платформа дозволяє користувачам відстежити адреси гаманців та загальну тенденцію в мережі. Дані також є в реальному часі, що означає, що рейтинги регулярно оновлюються до останніх. L2scan та B² Network Покращують Навігацію в Layer 2 Network

У дослідженні децентралізованих додатків довіра та надійність є важливими. L2scan намагається переписати цю історію шляхом включення підтверджених списків та метрик в реальному часі. Проекти, що доступні на L2scan, реєструються власниками проектів.

Крім того, дані додатків перевіряються на час реєстрації, щоб уникнути шахрайства. Дані та рейтинги на L2scan генеруються на основі даних з ланцюжків блоків безпосередньо від розумних контрактів додатків. L2scan, співпрацюючи з командою B² Network, націлені на підтримку інновацій та розвитку в галузі блокчейну.

Партнерство призначене для забезпечення того, щоб дослідження Layer 2 Networks в B² Network було безпечним та керованим. Розширені функції, чіткі процеси та надійні дані від L2scan у співпраці з B² Network зроблять навігацію в Layer 2 легшою та безпечнішою в екосистемі Bitcoin.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть