Сатоші Накамото: Останнє повідомлення перед зникненням

Сатоші Накамото: Останнє повідомлення перед зникненням

Біткоін: Останні слова від творця BTC Сатоші Накамото розкриті

Тринадцять років тому, псевдонімний творець Біткоіна Сатоші Накамото відправив те, що вважається останнім їхнім електронним листом, повідомлення, яке згодом стало частиною криптовалютної легенди.

Зникнення Сатоші Накамото у 2011 році залишається однією з найбільш загадкових таємниць у світі криптовалют. Після того, як він підготував початкові засади для розвитку Біткоіна та контролював його початковий ріст, Накамото раптово припинив всі комунікації й зник.

Останній електронний лист, датований 26 квітня 2011 року, вважається тим, що його відправив Сатоші Накамото колегам по розробці Біткоіна, що є останньою відомою комунікацією від творця Біткоіна перед зникненням з публічного огляду.

Накамото розпочав лист, висловлюючи бажання, щоб про нього не говорили як про таємничу, тіньову постать.

В історичній комунікації з темою `ключ оповіщення`, Накамото сигналізував про бажання рухатися вперед, додаючи: `Я перейшов до інших справ і, ймовірно, буду недоступний`, залишаючи долю Біткоіну спільноті та його розробникам.

Сатоші Накамото довірил в `CAlert` ключ та код трансляції в тому ж листі, зазначивши, що є `кілька довгострокових користувачів, які завжди на зв`язку`.

Хоча зміст листа може здатися випадковим спостереженням, його значущість полягає в тому, що це одна з останніх комунікацій Накамото перед його зникненням із сцени криптовалюти.

Лист не лише позначив кінець прямої участі Накамото в Біткоіні, а й слугував символічною передачею ліхтаря тим, хто продовжуватиме бачення.

Хоча протягом років було запропоновано кілька спекуляцій та пояснень, справжній ідентичності Сатоші Накамото залишається невідомою, сприяючи привабливості та таємничості навколо створення Біткоіна.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть