Топ 4 обмінні токени на биковому ринку 2024/2025

Топ 4 обмінні токени на биковому ринку 2024/2025

Тут є Топ 4 обмінних токенів, які можуть стрімко зрости цього бикового сезону

Ця стаття розглядає Топ 4 токени, які належать криптовалютним обмінникам і мають потенціал відчути значний ріст цього бикового ринку.

В очікуванні наближення бикового ринку інвестори цікавляться тим, яка криптовалютна актив обіцяє вражаючий ріст у биковому сезоні 2024/2025 років.

Протягом останніх бикових циклів інвестори зосереджувалися на нових і непопулярних криптовалютах, сподіваючись максимізувати прибуток, коли ці активи набувають популярності.

Цікаво, що токени зі стійкими фондами перевершують більшість нових активів під час бикового ринку. Топ 4 токени, належать обмінникам, з великим потенціалом росту:

  • Binance Coin (BNB)
  • BNB - це службовий токен екосистеми Binance. Запущений у липні 2017 року, BNB було введено для спрощення торгівлі на Binance, найбільшому криптовалютному обміннику в світі.

    Аналітики на криптовалютній платформі Changelly очікують, що BNB може стрибнути до $1,265 до листопада 2025 року. Це представляє зростання на 113,25% від його поточної ціни в $593,42.

  • OKB (OKB)
  • Токен OKB був запущений популярним криптовалютним обмінником OKX в 2018 році. Обмінник ввів OKB як свій службовий токен.

    Згідно з експертами на Changelly, ціна OKB може піднятися до $117,35 до грудня 2025 року.

  • Uniswap (UNI)
  • Видатний децентралізований обмін Uniswap привернув увагу криптоспільноти в 2020 році після випуску свого власного токену UNI.

    Здивувавши, аналітики Changelly очікують, що ціна UNI стрибне до $25,81 вже наступного місяця.

  • Cronos (CRO)
  • Видатний криптовалютний обмін Crypto.com запустив токен Cronos в 2021 році. CRO - це токен управління та службовий токен власного відкритого блокчейну Cronos від Crypto.com.

    Цікаво, аналітики Changelly очікують, що токен може стрімко піднятися до $0,951 до грудня 2025 року, що вимагає, щоб поточна ціна CRO зросла на 660,8%.

Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть