Альткоїни падають через Bitcoin: огляд ринку криптовалют

Альткоїни падають через Bitcoin: огляд ринку криптовалют

Альткоїни знову падають через Bitcoin (BTC), який впав до $63 тис. (Нагляд за вихідними)

Спроби відновлення ціни Bitcoin з кінця робочого тижня припинились, оскільки актив звалився до $62 400 раніше, перш ніж відскочив до приблизно $63 000 наразі.

Альткоїни також у жахливому стані, більшість ринку сьогодні пішла у червону зону. Загальна ринкова капіталізація криптовалют знизилась на $150 млрд за два дні. BTC Впав до $63 тис. (Нагляд за вихідними)

Дії ціни Bitcoin до та після четвертої половини, яка була завершена минулої п`ятниці, були досить неосяжними. Актив відновив деякі позиції після атак Ірану-Ізраїлю та утримувався вище $65 000, коли нагороди за блоки були зменшені.

Навіть він почав підніматися в наступні дні та викликав $67 000 на деяких випадках. Проте він не побачив багато успіху там через зростаючий відтік ETF.

Навпаки, BTC почав швидко втрачати вартість протягом останніх днів, що влаштувало значний спад ціни до багатоденного мінімуму в $62 400 раніше сьогодні.

Незважаючи на відновлення деяких позицій, Bitcoin все ще має труднощі з відновленням $63 000. Його ринкова капіталізація скоротилась до $1,240 трлн на CoinGecko, тоді як його домінування над альткоїнами залишається нижче 51%. Альтки в червоному

Сектор альтернативних монет також знаходиться сьогодні в скрутному стані. Найбільший спад ціни від альткоїна з великим капіталом приходить від Solana. Токен впав більше, ніж на 5% за день та ледве тримається нижче $140 зараз. Dogecoin (-3,5%), Cardano (-3,2%), Avalanche (-3,6%), Shiba Inu (-3,1%) та Polkadot (-2,75%) йдуть в її слід.

ETH, BNB, XRP та TON також у червоному, але менш насильницьким шляхом. Внутрішній токен Tron серед кількох альтів сьогодні в зеленому, показує зростання на 3%.

Однак більшість інших альтів з нижньою та середньою капіталізацією також показали значні втрати за останній день. Таким чином, загальна ринкова капіталізація криптовалют знизилась на $50 млрд за ніч та на $150 млрд з четверга до менше, ніж $2,450 трлн на CG.

Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рост капитализации Tether до ATH: Уптобер на подходе
Рыночная капитализация USDT достигла исторического максимума, намекая на Уптобер для криптовалют. Оптимизм возрастает, возможен альтсезон. Но рост Tether вызывает вопросы о его устойчивости. Впереди неопределенность. 📈🤔
Просмотреть
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть