Попередження щодо мем-монет на Dogecoin

Попередження щодо мем-монет на Dogecoin

Член спільноти Dogecoin видає важливе попередження, що відбувається?

Видатний учасник спільноти Dogecoin, Mishaboar, підняв прапор обережності стосовно мем-монет, які стверджують, що володіють правами на інтелектуальну власність (ІП). Ця консультація надходить в критичний момент, коли ринок переповнений різними мем-монетами, кожна з яких прагне звернути на себе увагу інвесторів.

У заяві, адресованій спільноті Dogecoin, Mishaboar підкреслив ризики, які можуть бути пов`язані з мем-монетами, які стверджують власність ІП.

`Шановний Dogecoin, порада для тих, хто грає на токенах. Ви не можете створювати або підсилювати меми, володіючи ІП. Меми поширюються вірусно і належать нікому. Вони децентралізовані, непридушені і некеровані,` написав він.

Ці монети часто стверджують, що володіють певними ІП, це може бути маніпулятивною тактикою, щоб привернути недосвідчених інвесторів.

Mishaboar додав попередження: `Є тисячі токенів для тих, хто хоче ризикнути. Коли ви бачите токени, що покладаються на такі трюки, як володіємо ІП, це лише приманка. Це означає, що в них нічого немає, і вони намагаються привабити нових покупців гарячим повітрям.`

Попередження Mishaboar є закликом до обережності для спільноти Dogecoin та широкого ринку криптовалют.

Оскільки мем-монети продовжують розмножуватися, інвесторам може знадобитися провести докладне дослідження, перевірити відповідність цих токенів та не піддаватися спокусі швидкого прибутку.

На момент написання, Dogecoin, перша та найбільша криптовалюта з собачою тематикою за капіталізацією ринку, впала на 0,53% за останні 24 години до $0,148, відображаючи безвольну торгівельну активність на ринку криптовалют.

Dogecoin зменшувалася протягом більшості тижня, протягом трьох з п`яти днів з понеділка. Зменшене попит на ризикові активи, такі як криптовалюти, було упливовано частково меншими очікуваннями щодо зниження ставок Федеральної резервної системи.

Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть