Ланцюжок Chainlink: успіх BenqiFinance на мережі AVAX

Ланцюжок Chainlink: успіх BenqiFinance на мережі AVAX

Як Chainlink сприяє зростанню: успішна історія BenqiFinance на AVAX

BENQI представила рідне стейкінг на Avalanche, спрощуючи процес стейкінгу шляхом забезпечення зв`язку користувачів з ефективними валідаторами в мережі. Використовуючи Proof of Reserve (PoR) від Chainlink і Chainlink Automation, BENQI підвищує рівень заходів безпеки для захисту коштів користувачів шляхом швидкої реакції на аномалії і розходження в резервах активів.

У недавніх подіях BENQI представила рідне стейкінг на Avalanche, пропонуючи рішення для складнощей, пов`язаних з підтриманням інфраструктури стейкінгу. Дозволяючи користувачам підключатися до ефективних валідаторів в мережі Avalanche, BENQI спрощує процес стейкінгу.

Значно, BENQI запроваджує свій ринок позик в 2021 році, за яким послідував запуск рідного стейкінгу в 2022 році. Із історією успішної навігації через волатильні періоди та постійного розширення своєї користувацької бази, BENQI виходить як надійна та доведена платформа.

Досліджуючи переваги побудови на Avalanche, команда за BENQI підкреслює виняткову продуктивність блокчейну, зокрема його великий пропускний здатність і швидке завершення на C-ланці. Використовуючи підмережі, Avalanche адреси адресує багатоаспектний проблему масштабування блокчейну, що пропонує BENQI можливість масштабованості.

Крім того, участь BENQI у валідації як існуючих, так і майбутніх підмереж додає до її значності в системі Avalanche. BENQI досягає своєчасного впровадження можливостей рідного стейкінгу шляхом використання високоякісної інфраструктури оракулів, такої як Chainlink.

BENQI визнає неперевершену надійність і безпеку, які пропонує Chainlink через його надійні оракули, за звітом Crypto News Flash. Використовуючи послуги Chainlink, BENQI забезпечує доступ до точних та своєчасних даних про ціни по різноманіттю активів. Ці дані надають користувачам на платформі BENQI можливість займатися позиками, позичанням та ліквідацією діяльності з впевненістю, знаючи, що вони операціонують з точною та безпечною інформацією. Використовуючи Proof of Reserve Chainlink

BENQI інтегрувала Proof of Reserve (PoR) Chainlink для нагляду над резервами на Avalanche Bridge, що сприяє переправці активів з головної мережі Ethereum. Хоча міст покладається на SGX і міст вузли для безпеки, PoR діє як додатковий шар захисту в рідкісних випадках аномалій, таких як розходження в активах, які підтримують переправлені активи на Avalanche.

Для підвищення рівня заходів безпеки, BENQI використовує Chainlink Automation, ефективну та дуже надійну послугу автоматизації розумних контрактів. У випадку виявлення аномалій через потік Proof of Reserve, таких як невідповідні резерви, які підтримують увіковічений актив, Chainlink Automation швидко припиняє функції постачання і позичання в пошкоджених пулах BENQI. Ця швидка реакція допомагає зменшити потенційні ризики, включаючи арбітражні можливості та експлуатацію міжланцюжкових.

Рішення про інтеграцію Chainlink ще більше посилилось завдяки його дружелюбною технічною документацією та безперебійною можливістю інтегруватися з існуючою інфраструктурою. З попередніми випадками в екосистемі Web3, де вартість увіковічених активів перевищувала їх підтримувані резерви, що призводило до значних протокольних боргів, BENQI пріоритизує безпеку коштів користувачів.

Використовуючи Chainlink Proof of Reserve для швидкого призупинення транзакцій BENQI при виявленні будь-яких розходжень, протокол забезпечує бонітет і надає впевненість серед користувачів щодо безпеки коштів, утримуваних на платформі BENQI. Як повідомляє Crypto News Flash, Chainlink також співпрацює з Etherisc для безшовної крос-ланцюжкової інтеграції.

Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть