Надмірне регулювання SEC над Ethereum: позов Consensys

Надмірне регулювання SEC над Ethereum: позов Consensys

Consensys, ціль для атаки SEC на ETH, відбивається

Consensys, один з основних прихильників мережі Ethereum, стверджує, що Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) США намагається захопити контроль над Ethereum (ETH), другим за ринковою капіталізацією блокчейном. Тому, як це природно, розробник Ethereum подає позов, посилаючись на регуляторне перебільшення.

Це уривок з щоденного дайджесту новин про криптовалюту від CoinDesk та не тільки. Ви можете підписатися, щоб отримати повний дайджест тут.

`Комісія з цінних паперів і бірж США прагне регулювати ETH як цінний папір, навіть якщо ETH не має жодних ознак цінного паперу - і навіть якщо SEC раніше повідомила світ, що ETH не є цінним папером і не підпадає під статутну юрисдикцію SEC,` - зазначено в позові, поданому в суд Техасу у четвер.

Permalink

Крім позову Consensys є зростаючою тенденцією американських криптовалютних компаній та організацій, які готові боротися проти того, що вони вважають надмірним регулюванням. Існує багато невирішених питань щодо законодавства про криптовалюту, і виступання на оборону - можливо навіть приведення справи до Верховного Суду - було б одним із способів отримати відповіді.

Дивіться також: Consensys судиться з SEC через `незаконне захоплення влади` над Ethereum

Наприклад, Coinbase витрачає великі кошти, щоб оскаржити справу, порушену SEC, і сам пішов до суду, щоб судитися з агентством, щоб отримати ясність щодо ключових питань законодавства про криптовалюту. Kraken та Uniswap, які також стикаються з справами SEC, пообіцяли боротися - і LBRY, зараз не діючий, буквально боровся до кінця.

Less

Крім того, лобістські організації, такі як Асоціація блокчейну, на цьому тижні позивалися до SEC через вузьку точку права, визначення `брокера`, яка, якщо б агентство мала таку можливість, мала б широкий вплив на криптовалютну індустрію. У 2022 році Coin Center позивався до Міністерства фінансів США (і програв) за санкціювання криптоміксера Tornado Cash.

`Consensys приєднується до деяких провідних компаній у просторі широкого галузевого відступу від регулювання методом зміцнення, яке деструктивно для майбутнього інтернету. Це обов`язок кожної компанії Web3, яка має капітал і експертизу для роботи зі структурами влади США,` - розповів CoinDesk Лекс Соколін, засновник Generative Ventures і колишній співробітник Consensys.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть