Крипто-політика: Тед Круз зарабляє на біткоїні

Крипто-політика: Тед Круз зарабляє на біткоїні

Ось на скільки Тед Круз заробив на своїй ставці на біткоїн

Зламуючи традицію виступів лише в рідко з`являючихся новинах про його активності на фондовому ринку, сенатор Рафаель Едвард Круз - відомий як Тед Круз - нещодавно вразив значним продажем акцій Goldman Sachs (NYSE: GS).

Подія, яка є помітною, оскільки дружина Круза є директоркою по роботі з великими клієнтами у фінансовому гіганті, також привернула увагу до деяких інших угод сенатора, зокрема до його ставки на біткоїн у 2022 році.

Справді, сенатор значно у плюсі, оскільки ще 25 січня 2022 року, у день коли Круз вклав до $50,000 в BTC через біржу River, криптовалюта вартувала приблизно $39,000.

З часу угоди біткоїн виріс на близько 65,37% до тодішньої ціни у $64,483, що означає, що сенатор Круз заробив - на верхньому кінці оцінки - $39,080 всього за понад два роки утримання монети.

Інші політики все більше зацікавлені у біткоїні

Сенатор Круз - далеко не єдиний американський політик, який або був биком, або прямо інвестував у біткоїн.

Можливо, найвідоміший серед них - Роберт Кеннеді-молодший, незалежний кандидат на президентські вибори у листопаді 2024 року та племінник колишнього президента Кеннеді.

Наприклад, він обіцяв покласти край `війні Білого дому проти біткоїну` і звинуватив Конгрес у тому, що його платять за придушення криптовалюти.

Проте Кеннеді - не єдиний - навіть серед найбільш проголошених - і конгресмен Баррі Мур, здавалося, вирішив скористатися очікуваними ефектами `зменшення нагороди за добування` в біткоїні, інвестувавши $15,000 в монету у березні.

Графік ціни BTC

Хоча довгострокова угода Круза з біткоїном безумовно виявилася прибутковою, останні покупки, здійснені іншими політиками та інвесторами, ще не виявилися такими. Зокрема, хоча довгострокові показники BTC - який піднявся на 118,03% протягом останніх 52 тижнів та на 52,85% з початку року - були стабільними, головна криптовалюта світу нещодавно втратила позиції.

Протягом останніх 30 днів біткоїн зазнав значної волатильності та втратив 7.93%, тоді як його тижневий показник схожий, хоча з втратою 0,56%.

Ціна на біткоїн сьогодні, на момент публікації, становить $64,483 після підйому на 1.03% за денним графіком.

Відмова від відповідальності: Контент на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування - це спекуляція. Під час інвестування ваш капітал перебуває під ризиком.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть