Нове партнерство: Nimble Network і SocialScan

Нове партнерство: Nimble Network і SocialScan

Nimble Network оголошує про ексклюзивну співпрацю з SocialScan

Nimble Network, модульний протокол штучного інтелекту, ініціював нове партнерство. Компанія розкрила останню спільну ініціативу з SocialScan, форумом, що досліджує наступне покоління блокчейну, який використовує штучний інтелект та діє під W3W. На своєму офіційному акаунті на платформі соціальних медіа X компанія надала деталі відповідного розвитку.

Nimble раді оголосити про наше партнерство з @socialscan_io!

SocialScan веде боротьбу з переосмисленням веб3 UX через агентів штучного інтелекту, власних спільнотою. Її місія - прискорити настання демократизації даних та штучного інтелекту.

Партнерство Nimble з SocialScan відкриває...

Nimble Network долучається до SocialScan

Виразивши своє захоплення стосовно нового партнерства. Крім цього, воно обговорило характер співпраці зі спільнотою SocialScan. Компанія, як повідомляють, діє як головний форум, який фокусується на переосмисленні користувацького досвіду у секторі Web3. За словами Nimble, компанія робить це через агентів штучного інтелекту, які володіють спільнота.

Воно додало, що SocialScan має мету розширення у демократизації даних та штучного інтелекту. При цьому, з огляду на це, Nimble вважає SocialScan найбільш підходящою платформою для партнерства. Воно розкрило, що співпраця між цими двома суб`єктами може потенційно привести до виняткових можливостей. Отже, цей розвиток призведе до нових досягнень щодо агентів штучного інтелекту. Співпраця зосереджена на дослідженні нових можливостей в індустрії штучного інтелекту.

Відповідний фактор дозволяє платформі використовувати передові дані. Nimble має важливе положення серед рівних платформ на основі своєї децентралізованої підготовки, а також майстерності у висновках. Відповідно до цих речей, споживачі та розробники зможуть бездоганно скористатися SocialScan для даних на ланцюжку.

Більше того, вони можуть приймати участь у подорожі зі штучним інтелектом, яку веде спільнота. За словами Nimble обидві фірми об`єднуються, щоб досліджувати морально виправдане та всебічне майбутнє штучного інтелекту. Тому поточна спільна робота вибухає як свідчення зобов`язання, яке зробили Nimble Network та SocialScan. Ця ініціатива пропонує нові можливості споживачам обох платформ, а також загальній спільноті.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть