Торгівля Bitcoin: Знак Купуй Bitcoin проданий за $1M

Торгівля Bitcoin: Знак Купуй Bitcoin проданий за $1M

`Buy Bitcoin` Знак утримувався під час свідчень Єлен в Конгресі у 2017 році, проданий за $1M

Оголошений `Buy Bitcoin` знак, утримуваний Крістіаном Лангалісом під час конгресових свідчень Голови Федеральної Резервної Системи Джанет Єлен у 2017 році, був проданий за величезних $1 мільйон.

Лангаліс, також відомий як `Chelcoin Sign Guy`, аукціонував Bitcoin знак, намальований на жовтій паперовій блокноті між 18-24 квітня, о 7 pm ET. Остаточна ставка склала 16 Bitcoin або приблизно $1,027,150.27, згідно з Scarce City, онлайн майданчиком для Bitcoin товарів та Bitcoin non-fungible токенів. Знак був проданий невідомому покупцеві. І ось історичний момент в контексті Bitcoin.

Повідомлено про меморіальний картина на офіційному веб-сайті https://t.co/rNz9DWL5WE.

Оголошено, що біткоїн вривається в глобальний монетарний ландшафт. Знак був описаний на сайті аукціону як один з небагатьох широко визнаних фізичних артефактів Bitcoin, враховуючи віртуальний характер Bitcoin. Улюблений серед прихильників Bitcoin, знак породжував безліч мемів, похідних робіт та імітаційних трюків. Єлен продовжувала висловлювати критику стосовно Bitcoin.

Ось дане пост з 2017 року, на якому Лангаліс лукаво гляне на Єлен, коли вона проти аудитів Федерального Резерву. Лангаліс дивиться на камеру та піднімає жовтий блокнот на декілька секунд з написом `Buy Bitcoin` чорними чорнилами. Єлен продовжує свідчити, нічого не підозрюючи.

Після того, як Лангаліс утримав знак, представник комітету камери фінансових послуг сказав в заяві: `Відвідувачам заборонено демонструвати знаки під час слухання, тому їм казали покинути слухання, і вони це зробили.`

Якщо спитають мене про знак біткоїну, я відповім, `Ти би зробив те саме на моєму місці.` Так, тільки я був на слуханні, намалював знак та показав його камері. Але це було дусівне зображення, яке захопило мережу та створило меми. Повна поезія трюку була далеко за моїми задумами, тому моє ставлення може бути лише післяавторським. Біткоїн масштабно вривається в стіни інституційної фінансової системи у 2017 році. Будь-який біткоїнер вживав би таке слово. Чудово нарешті звільнити цю суму зі свого портка та запропонувати її загалу біткоїн. Повідомлення було підступним тоді, тепер просто очевидним: біткоїн вільний. Контроль мертвий.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть