Закриття криптовалютної біржі Cboe в 2024 році

Закриття криптовалютної біржі Cboe в 2024 році

Cboe планує закрити свою криптовалютну біржу в третьому кварталі 2024 року. У першій половині 2025 року на Cboe Futures Exchange перейдуть фьючерси на Bitcoin та ether, які розраховуються наличними коштами з Cboe Digital Exchange. Згідно з прес-релізом, Джон Палмер, президент Cboe Digital, очолить розвиток американського ринку деривативів. Консолідація фьючерсів криптовалют

Cboe має на меті об`єднати всі свої товарні ф`ючерси США на одній біржі для покращення ефективності обслуговування клієнтів у всьому світі. Використовуючи свою глобальну франшизу деривативів, біржа опціонів має на меті підтримати ринки обміну деривативами на цифрові активи.

Фред Томчик, головний виконавчий директор Cboe Global Markets, зазначив: `Переосмислення нашого бізнесу з цифровими активами дозволяє нам вдосконалити нашу стратегію, використовуючи наші основні сили в деривативах, технологічній відмінності та інноваціях продуктів, щоб максимізувати можливості для нашого бізнесу та забезпечити ефективність для Cboe та наших клієнтів.`

`Ми вважаємо, що ці зміни дозволяють більшу оптимізацію та стратегічне спрямування для нашого бізнесу в різних географічних областях та класах активів, що подальше підтримує нашу стратегію довгострокового зростання.` Cboe вирівнює освітлення бізнесу

Варто зауважити, що Cboe збереже власність та операції Cboe Clear Digital, свої підпорядковані підрозділи, та вирівняє їх з Cboe Clear Europe під єдиною ефективною лідерською командою. Ця біржа зазначила, що ця вирівняння краще обслуговуватиме клієнтів у всьому світі.

Згідно з Cboe, закриття криптовалютної біржі не матиме значного впливу на її чистий дохід в 2024 році. Компанія планує зекономити на витратах завдяки закриттю. Подальші подробиці про ці зміни очікують на виклик звіту за перший квартал 2024 року 3 травня 2024 року.

Минулого року Cboe Digital запустив маржеві ф`ючерси на Bitcoin та ether. Підтримуваний консорціумом з 11 фірм, включаючи відомі назви, такі як B2C2 та Cumberland DRW, Cboe Digital відзначив, що покращує торгівлю криптовалютами, поєднуючи торгівлю спотом та маржевими деривативами на єдиній платформі.

Cboe Digital стала однією з перших криптовалютних бірж та правил послідовно після інтеграції торгівлі спотом та маржевими деривативами. Додавання фізично доставлених продуктів дало додаткове розмаїття її пропозицій, відповідаючи на зростаючі потреби криптотрейдерів.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть