Продаж BTC перед падінням ціни: рух китів?

Продаж BTC перед падінням ціни: рух китів?

26,3 мільйона доларів у BTC було продано саме перед падінням ціни, чи знають кити щось?

Курс Bitcoin опустився до внутрішньоденних мінімумів у розмірі 63 320 доларів, оскільки бикові трейдери BTC, схоже, зменшують свої ставки на найбільшу криптовалюту світу.

Bitcoin досяг піку на рівні 73 798 доларів у середині березня, але з тих пір впав приблизно на 14%, торгуючи на 4,15% нижче на рівні 63 806 доларів на момент публікації. Ентузіазм покупців по відношенню до провідної криптовалюти зменшився, що є частково наслідком збільшеного ризику, спричиненого очікуваними затримками у зниженні процентних ставок Федеральної резервної системи.

У найостаннішому випадку дані з платформи для аналізу блокчейнів Lookonchain показали, що приблизно на 26,3 мільйона доларів BTC було продано в години перед значним падінням ціни.

Ця значна продаж, можливо, є діяльністю китів, викликала спекуляції серед спостерігачів ринку щодо мотивів і намірів за цим рухом.

За даними Lookonchain, трейдер вніс 395 BTC на суму 26,3 мільйона доларів на Binance для продажу перед падінням цін на Bitcoin кілька годин тому.

Цей крок залишив багатьох у криптоспільноті в невигадливості: чи так звані `кити` — інвестори, що утримують великі суми криптовалюти — мають уявлення про ринок, яких немає у інших?

Деякі припущення вказують на те, що час відчуження активів вказує на благорозумний крок для здобуття прибутку в умовах майбутнього спаду цін на ринку, що вказує на те, що трейдери або великі утримувачі можуть мати уявлення про ринкові умови. Ці особи могли передбачити негативні новини або події, які можуть спричинити зниження цін і вчинили відповідно, щоб захистити свій активи.

Пр

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть