Baby Dogecoin: Рост ціни на 15% благодаря нулевым комиссиям

Baby Dogecoin: Рост ціни на 15% благодаря нулевым комиссиям

Ціна Baby DogeCoin зростає на 15% завдяки стратегії з нульовою комісією

Baby DogeCoin (BABYDOGE), одна з топових мем-монет на тему собак, яка розцвіла після твіту Елона Маска, зросла більш ніж на 15 відсотків за останні 24 години, незважаючи на загальний ведмединий настрій у криптосвіті. Зі всією ринковою капіталізацією приблизно 882 мільйони доларів, ця мем-монета малої капіталізації побачила потроєння щоденного середнього обсягу угод до приблизно 17 мільйонів доларів.

Що вплинуло на стрімкий ріст Baby Doge Coin

Стрімкий ріст Baby DogeCoin в основному був упливований переважною підтримкою нової пропозиції DAO щодо 0 відсоткових комісій за переказ, купівлю та продаж на BNB Chain. Значно, пропозиція DAO отримала понад 98,89 відсотка підтримки спільноти. У результаті BABYDOGE зараз може конкурувати з іншими топовими мем-монетами, такими як Floki (FLOKI) та проекти на основі Solana за обсягами угод.

У той час цього за останні роки купівля, продаж або переказ BABYDOGE обходився власникам до 10 відсотків податку, що робило мем-монету малопривабливою для маленьких мем-трейдерів і кеттл-трейдерів.

Зниження комісій до 0% може зробити Baby Doge доступнішим для ширшого кола користувачів. Нульова комісія може посприяти більш частому використанню та угодам. У пропозиції було зазначено, що структура комісій 0% позиціонує Baby Doge як привабливіший варіант порівняно з іншими мемами з вищими транзакційними витратами, що потенційно може залучити нові кейси використання та користувачів.

The Downside

Переважна підтримка нової пропозиції DAO щодо зниження транзакційних комісій до нуля означає, що BABYDOGE не буде проводити звичайні щомісячні сушіння. Крім того, команда оголосила, що тепер може використовувати розблоковані токени на суму 100 мільйонів доларів вартості BABYDOGE для збільшення числа членів команди, серед інших витрат.

Ціна $BABYDOGE консолідувалася в макротрикутний малюнок протягом понад двох років. Однак ціна $BABYDOGE сигналізувала про наближення бульшого сезону після виходу з макро-логарифмічного тренду вниз та перевірки верхнього кордону трикутника.

Ціна мем-монети відразу відскочила в останні два тижні від нещодавної корекції на крипторинку. Крім того, щотижневий індекс відносної сили (RSI) вперше відскочив на рівні 50.

Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть