Ціна біткоїна впала до $64 тис. через арешт засновників Samourai Wallet

Ціна біткоїна впала до $64 тис. через арешт засновників Samourai Wallet

Ціна біткоїна (BTC) впала з $66 тис. до $64 тис. за останні 24 години. Індекс страху та жадібності BTC становить 72, залишаючись в зоні жадібності.

Біткоїн (BTC) не може зберегти свою моментум у діапазоні від $66 тис. до $67 тис., враховуючи понад 3,7% спаду. Це зниження ціни спричинене новиною про арешт засновників гаманця Samourai Wallet Мін`юстом США.

Після південі Біткоїна 19 квітня, король криптовалюти почав повертатися до діапазону $65 тис. і в кінцевому підсумку позначив щоденні максимуми в $67 тис. за останні три дні з понеділка. На момент написання статті BTC торгувався на рівні $64,062 з ринковою капіталізацією 1,26 трлн і зафіксованим денним обсягом торгів у $30,9 млрд, за даними CoinMarketCap. Ціна біткоїна (BTC) за останні 24 години котирування BTC/USDT торговельний графік.

Лінія накопичення/розподілу (A/D) вказує будь-яке зростання або стрімку спад. Таким чином, ознаки реверсу поки не були підтверджені. Крім того, відносний індекс сили (RSI) також знаходиться в межах нейтралітету, трохи відсторонений від перепроданої території.

Тим часом, недавні дані від IntoTheBlock суперечать поточному спаду. Дані підкреслюють, що 86% власників BTC знаходяться в прибутку.

Великий аналітик Ali передбачає ліквідаційну діяльність на Binance, якщо ціна біткоїна перевищить $66,900. Згідно з його аналізом, з цієї однієї криптобіржі очікується ліквідація на суму $62 млн, якщо ціна досягне вказаного рівня. За даними, за останні 24 години були ліквідовані довгі позиції на біткоїн на суму $36,1 млн і короткі позиції на суму $8,41 млн.

Глобальний крипторинок очікує спостерігати вплив фондів Bitcoin ETF, запланованих для початку торгівлі 30 квітня в Гонконзі на ціни BTC. Післявідки четвертого циклу південня поки не повністю зрозумілі. Є паніка відносно припинення подальшого спаду ціни біткоїна.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть