Наслідок обговорення впливу стейблкоїнів на мережу XRP络

Наслідок обговорення впливу стейблкоїнів на мережу XRP络

Чи включає Ripple утримані XRP як `еквівалентну готівку` в підтримці стейблкоїна

Відома фігура спільноти XRP Crypto Eri звернулася до виконавчого директора Ripple Девіда Шварца з проханням уточнення, чи XRP, утримувані Ripple, є частиною `еквівалентної готівки`, що підтримує майбутній стейблкоїн.

Запитання Crypto Eri виникло після того, як Ерік ван Мільтенбург, віце-президент Ripple з стратегічних ініціатив, запропонував, що стейблкоїн Ripple буде корисним для мережі XRP Ledger (XRPL). Мільтенбург висловив це під час інтерв`ю, коли його попросили відповісти на обурення, що стейблкоїн Ripple може знищити XRP.

Обурення вказують на те, що стейблкоїн може зменшити значення Ріпл у процесах міжнародних платежів з використанням XRP. Однак Мільтенбург заперечив це, вказавши, що стейблкоїн запускається на XRPL. Він зауважив, що такий крок `статиме в кінцевому результаті корисним для екосистеми [XRP].`

Далі віце-президент Ripple провів паралелі з додатковою корисністю, яку стейблкоїни приносять іншим мережам блокчейну, наприклад, Polygon. Зокрема, Мільтенбург підкреслив, що стейблкоїни допомагають розвивати обсяг загальної цінності, заблокованої на ланцюжку, та підвищують довіру до інших блокчейнів.

Запитання про місце XRP в еквівалентній готівці Ripple

Однак Crypto Eri виявляє деяку розрив з порівнянням цінності загальної цінності. Вона звернулася до технічного директора Ripple Девіда Шварца з проханням уточнення, які активи будуть заблоковані на XRPL.

Нагадаємо, що під час свого оголошення Ripple виявила, що майбутній стейблкоїн буде підтриманий депозитами у доларах США, облігаціями уряду США та еквівалентною готівкою.

Паралельно Ері запитала Шварца, чи XRP, які Ripple утримує, будуть включені в `еквівалентну готівку`, що підтримує стейблкоїн. Де XRP відсутній, вона поклала під сумнів логіку порівняння Мільтенбурга, згідно з яким стейблкоїни часто призводять до збільшення цінності загальної цінності на інших ланцюжках.

На що Шварц відповів, що наразі немає ніякого внутрішнього механізму для `блокування` активів на XRPL. Він запропонував, що відношення Мільтенбурга, ймовірно, стосувалося того, як наявність якісних стейблкоїнів підштовхує до дії на інших мережах блокчейну, що підтверджується зростанням цінності, заблокованої на них.

На XRPL можна очікувати, що люди будуть використовувати...

Крім того, Шварц пояснив, що передбачається, що стейблкоїни служитимуть різним цілям на XRPL: як засіб для індивідуального утримання коштів без впливу на волатильність криптовалюти та як активи для автоматизованих торгівельних майданчиків (AMM) поряд з XRP. Крім того, він зауважив, що люди можуть бачити стейблкоїн як спосіб підвищення загальної використовуваності та функціональності XRPL.

Зокрема, Шварц вважав, що основна думка Мільтенбурга полягала в тому, що стейблкоїни підвищують привабливість та корисність блокчейнів взагалі, а не обов`язково в контексті лише цінності загальної цінності.

Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть