Нові правила депозитів BNB Beacon Chain на Binance

Нові правила депозитів BNB Beacon Chain на Binance

Біржа Binance поступово зменшить депозити BNB Beacon Chain (BEP2)

Учасники BNB Chain повідомили, що Binance припинить всі операції на BNB Beacon Chain (BEP2) до червня 2024 року. Згідно з цим рішенням, Binance встановила крайній термін для всіх депозитів токенів BEP2, за винятком токенів, які прив`язані до Binance (B-токени), які повинні бути завершені до 15 травня 2024 року, о 00:00 UTC. Це рішення є частиною більш обширної стратегії закриття мережі BEP2 та повного переходу на більш розвинену мережу BEP20.

Всі користувачі, які наразі володіють токенами BEP2 B, закликають перекласти їх на акаунти Binance до останнього дня закриття мережі у червні 2024 року. Після циркуляції в їхній вихідній мережі власники токенів можуть повернути ці токени через мережу Binance або інші мережі, які спеціально підтримуються Binance, забезпечуючи зручність та безперервність.

Згідно з оглядом біржі Binance, користувачам потрібно зрозуміти, що вони можуть продовжувати робити депозити для всіх токенів BEP2 до 15 травня. Після 1 травня тільки токени BEP2 B будуть прийняті до закриття мережі у червні. Користувачам слід перевіряти поточну сторінку статусу депозиту на Binance для оновлень та переконатися, що вони дотримуються переглянутих термінів.

Ці результати демонструють глобальну реалізацію раніше представленої маршрутної карти BNB Beacon Chain Fusion. Глобал стверджує, що карта покриває шість місяців і визначає точні дії, необхідні для того, щоб ініціативи BEP2 зв`язували свої токени з платформою BEP20 і відповідно мігрували активи на цепочці. Метою цього методу є оптимізація процедур та підвищення ефективності мережі.

Спільнота високо цінує зобов`язання Binance забезпечити постійне інформування всіх користувачів через оголошення та оновлення. Для тих хто дуже хвилюється про знамениту трансформацію мережі, Binance надала кілька інформативних платформ. Ці ресурси варіюються від Плану Закінчення Мережі BEP2, який описує всі необхідні дії для проектів BEP2, до Оголошення Про Закінчення Активів BEP2/BEP8.

Серед інтеграції цих поправок Binance важливо, щоб користувачі залишалися чутливими та вживали обґрунтованого судження стосовно захисту своїх віртуальних активів у зв`язку з новими протоколами. Поступовий перехід на Binance свідчить про продовження повторюваних зусиль біржі по покращенню функціоналу, наданню більш надійних послуг та врахуванню вимог та уподобань її учасників.

Через можливу неузгодженість у перекладені англійської версії цього оригінального матеріалу, читачам радять звертатися до початкового матеріалу для найактуальнішої та точної інформації у випадках, коли виникають які-небудь неузгодженості.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть