Аналіз можливості ринкової капіталізації Біткоіна на $17,7 трлн

Аналіз можливості ринкової капіталізації Біткоіна на $17,7 трлн

Аналіз Біткоіна до ринкової капіталізації у розмірі $17,7 трлн? Топовий експерт не заперечує цю можливість.

Аналітик Біткоіна Віллі Ву недавно розпочав дискусію в криптовалютній спільноті про можливість того, що Біткоін перевершить ринкову капіталізацію золота у розмірі $17,7 трлн. У серії проникливих зауважень експерт захопливо дослідив субтельну динаміку відношення запасів до потоку (S2F), інфляційну траєкторію BTC та еволюцію ландшафту інституційного прийняття.

Основою тез Ву є модель S2F, метрика, яка вимірює рідкість активу шляхом порівняння його існуючих запасів з його щорічним виробництвом. Зараз, коли темп інфляції Біткоїна нижчий, ніж у золота, експерт стверджує, що криптовалюта готова викликати домінування дорогоцінного металу в сфері цінних активів.

Проте, Ву знизив очікування, вказавши на можливе затримання у 5-10 років до того, як ринкова капіталізація Біткоїна узгодиться з його оцінкою за S2F. Він пояснив цю затримку різними чинниками, включаючи поступову інтеграцію Біткоїна в інституційні портфелі, розробку регуляторних рамок та встановлення рішень зберігання.

Незважаючи на цю засторогу, Ву підкреслив потенціал для роздрібних інвесторів, які здатні самостійно зберігати свої утримання в Біткоїні, відчути переваги моделі S2F швидше. Він натякнув на розходження між інституційними та роздрібними строками прийняття, вказуючи на те, що останні можуть швидше прийняти цінність Біткоїна.

Оскільки існує можливість досягнення ринкової капіталізації Біткоїна у розмірі $17 трлн, запитання залишаються щодо потенційних наслідків для динаміки цін криптовалют протягом проміжного часу.

Чи може спричинене затримкою між внутрішньою вартістю Біткоїна та його ринковою капіталізацією призвести до збільшення волатильності або спекулятивних торгівельних патернів? І як зовнішні чинники, такі як регуляторні розвитки та макроекономічні тенденції, можуть вплинути на його траєкторію в порівнянні з золотом?

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть