Зріст TVL на XRPL AMMs досягає 7 млн XRP

Зріст TVL на XRPL AMMs досягає 7 млн XRP

TVL on XRPL AMMs Surpasses 7 Million XRP in One Month

Загальна вартість заблокованих коштів (TVL) на всіх XRPL AMMs перевищила позначку в 7 мільйонів XRP, при цьому загальна кількість заблокованих XRP зросла до 3,7 мільйона токенів.

Vet, валідатор dUNL і співзасновник NFT майданчика xrpcafe, спочатку звернув увагу громадськості на цей вражаючий темп зростання, зауваживши, що загальна вартість, заблокована в екосистемі XRPL AMM, помітно зростала всього за декілька днів після того, як він не звертав на це увагу.

Посилаючись на дані з ресурсу DeXfi, Vet показав у своєму посту сьогодні, що всі активи, заблоковані в басейнах XRPL AMM, зросли до вартості 7,4 мільйона XRP, оціненої у $3,9 мільйона на той момент. `Пропустив останні кілька днів, але ми були нижче 5 мільйонів XRP в TVL в XRPL AMM, тоді як зараз ми наближаємося до 10 мільйонів XRP в TVL!`

Більше пар, зазвичай з XRP з одного боку, також значно сприяють цьому, а також більше припливів у великі пули.

Однак, останні дані підтверджують, що ця цифра знизилась до 7,3 мільйона XRP. Це цікаво, що тепер це представляє $4 мільйони, незважаючи на спостережене зменшення через те, що XRP наразі має більшу вартість, спрямовуючись на відновлення та закріплення позиції вище території ціни $0,55.

Варто зазначити, що 7,3 мільйона XRP вказує на вартість всіх активів, заблокованих в областях XRPL AMMs, включаючи Sologenic (SOLO), USDC, Bitcoin (BTC), Coreum (CORE) та USD. Загальна кількість заблокованих токенів XRP складає 3,7 мільйона, що оцінюється близько $2 мільйонів через місяць після того, як була запущена функціональність AMM.

Це позначає зростання на 66% зі 2,2 мільйонів XRP, як було повідомлено 17 квітня, за даними The Crypto Basic. Поточна вартість вказує на те, що учасники мережі внесли додатково 1,513 мільйона XRP протягом минулого тижня.

Додаткові дані з DeXfi підтверджують, що басейн SOLO/XRP AMM командує найбільшою TVL, значнується на 1,5 мільйона XRP, оцінювану у $911,600. Дані XRPScan показують, що з цієї фігури заблоковано 730,711 токенів XRP. Басейн також має найвищий річний відсоток доходу (APY) на рівні 2,54%, з комісією 0,53%.

Тим часом, басейн USDC/XRP йде на другому місці за TVL, з до 911,600 XRP заблокованих активів. З цієї фігури, 457,083 є від нативних XRP, тоді як решта є в USDC. Щодо обсягу, басейн USDC/XRP має обсяг за останні 24 години в 9,700 XRP, тоді як SOLO/XRP має найбільший, у 39,000 XRP.

Цей ріст вказує на зусилля для роблення XRPL DeFi екосистеми досить міцною для конкуренції з аналогами. Ripple також планує запустити власний протокол позики як частину цих зусиль, з планами по введенню нативної стейблкойну на XRPL пізніше у цьому році.

Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть