Square та Cash App пропонують продавцям конвертацію продажів в Bitcoin

Square та Cash App пропонують продавцям конвертацію продажів в Bitcoin

Блок дозволяє мільйонам продавців Square конвертувати продажі в Bitcoin за допомогою додатка Cash App

Блок, глобальна технологічна компанія, що спеціалізується на фінансових послугах, оголосила про запуск функції Bitcoin Conversions, яка дозволяє мільйонам продавців Square конвертувати певний відсоток їх щоденних продажів в Bitcoin за допомогою додатка Cash App, згідно з прес-релізом, надісланим у видання Bitcoin Magazine.

Ця співпраця між Square та Cash App дозволяє кваліфікованим продавцям Square в США виділити між 1-10% своїх щоденних продажів зі свого облікового запису продавця Square автоматично переказувати на свій особистий обліковий запис Cash App. Гроші потім використовуватимуться для покупки bitcoin в кінці кожного дня, і продавці матимуть повний контроль над своїми власностями в Bitcoin, включаючи можливість утримувати, відправляти, продавати та керувати своїми BTC так, як вони вважають за потрібне. Прозора фіксована комісія у розмірі 1% застосовується до кожного перетворення з щоденних продажів в Bitcoin.

Блок заявив, що вважає, що Bitcoin є інструментом для економічного впливу, який дозволяє глобальну участь у цифровій грошовій системі. Пряма відгуки від продавців Square вказують на сильний інтерес до Bitcoin для різноманітних використань, включаючи довгострокове збереження та диверсифікацію бізнес-володінь.

Ця ініціатива є частиною широкої стратегії Block щодо інтеграції Bitcoin у різноманітні екосистеми, надаючи нові можливості для осіб, розробників і тепер, продавців, спілкуватися з Bitcoin. Співпраця будується на попередніх інтеграціях між Square та Cash App, пропонуючи додаткову цінність та ефективність для учасників у межах екосистеми Block.

Bitcoin Conversions доступний для кваліфікованих єдиних власників або одноосібних ОсББ в США, із планом поетапного запуску для всіх кваліфікованих продавців у найближчі місяці (за винятком продавців, що базуються у штаті Нью-Йорк).

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть