FOMO та кити підтримують ріст Біткоїну до $70,000

FOMO та кити підтримують ріст Біткоїну до $70,000

Біткоїн спрямовується на рівень $70,000 на цьому тижні, оскільки FOMO захоплює толпу

Діяльність китів Bitcoin (BTC) та вагомий настрій толпи свідчать про позитивну тенденцію, що оволодіває криптовалютою. Оскільки `Страх Пропустити` (FOMO) зростає, BTC може встановити чіткий шлях вгору до рівня $70,000 на цьому тижні.

 Верифікований аналітик Сантімент, Брайан Кью, опублікував відомості 23 квітня, які підкреслюють збіг цих двох індикаторів.

Особливо важливим є те, що частка китів Bitcoin в постачанні знову на високому рівні, більше 25%, що свідчить про значне накопичення китів. Тим часом, оптимістична нахиленість толпи є найвищою з часу нового історичного максимуму BTC у березні, виміряної індексом вагомого настрою Сантімент.

За прогнозами аналітика, Біткоїн може рухатися в напрямку психологічного рівня $70,000, оскільки FOMO захоплює криптовалюту.

Ключові рівні Біткоїну на фоні FOMO

Тим часом, відомий криптовалютний трейдер та аналітик CrypNuevo на X бачить ключовий опір перед рівнем $70,000. Як було опубліковано 24 квітня, Біткоїн може повернутися і перевірити рівень $67,300 перед спробою робити більші рухи.

Цей рівень бачив значні ліквідації вище лінії короткострокового спаду, підводячи пастку під Біткоїн трейдерів. Додатково, CrypNuevo вказує на теплову карту ліквідацій HyblockCapital на 7 днів як підтвердження ключового рівня $67,300 для спостереження.

З іншого боку, он-чейн аналітик Алі Мартінес попереджає про міцний опір на поточних рівнях та потенційне відступлення після досягнення Біткоїном рівня $70,000. Аналітик особливо занепокоєний рівнем підтримки $65,500, вибій якого може скасувати спостережений FOMO.

З фундаментальної точки зору, користувачі Біткоїну бачили рекордні плати за транзакції понад $100, створюючи перешкоди для діяльності толпи. Як повідомляє Finbold, термін `Плати Біткоїн` набуває популярності у ці дні, і ця проблема може впливати на сприйняття ринку цифрових активів роздрібними покупцями. Ефективні альтернативи лідерові почали здобувати увагу, стрімко розвиваючись як актуальні інвестиційні можливості.

Криптовалюти є волатильними та дуже реагуючими ризиковими активами, вимагаючи від спекулянтів надійної стратегії та можливості адаптації. `Страх Пропустити` є потужним настроєм, який часто призводить до поганих рішень.

Відмова від відповідальності: Зміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування - це спекуляція. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть