Нове оновлення Injective INJ 3.0: дефляційний актив

Нове оновлення Injective INJ 3.0: дефляційний актив

Injective’s INJ 3.0 оновлення стартувало після того, як спільнота підтримала пропозицію.

INJ 3.0 запустився на мейннеті сьогодні, повідомив Injective. Ціна Injective зросла трохи після голосування, сягнувши піка у $29,15.

Injective (INJ) оголосив, що оновлення INJ 3.0 тепер доступне на мейннеті після історичного онлайн-голосування.

Згідно з командою блокчейну першого рівня, IIP-392 пройшов з найвищим процентом затвердження для такого оновлення і тепер Injective переходить до нової ери.

`INJ 3.0 офіційно доступний на мейннеті, що дозволяє $INJ стати одним із найбільш дефляційних активів у криптосфері. Протягом наступних двох років обсяг INJ буде зменшуватися швидким темпом`, - повідомлено L1 блокчейну. INJ 3.0 офіційно доступний на мейннеті, що дозволяє $INJ стати одним із найбільш дефляційних активів у криптосфері.

Протягом наступних двох років обсяг INJ буде зменшуватися швидким темпом.

Нова ера Injective починається зараз. pic.twitter.com/oHOIZm2i3h

— Injective 🥷 (@injective) 23 квітня 2024 р. Оновлення Injective INJ 3.0 ключ до мережі

Система токеноміки Injective змінюється в результаті голосування, зміна параметрів інфляції на 4% для нижньої межі і 7% для верхньої межі інфляції.

Нові параметри роблять Injective одним із найбільш дефляційних активів у галузі, з дефляцією INJ, яка зросте на 400% протягом наступних двох років.

IIP-392 було введено 19 квітня і містило пропозицію голосування, яка мала на меті контрольоване зменшення інфляційної ставки Injective за допомогою стимулів та дефіциту токенів. Зміни, які набули чинності після завершення голосування сьогодні, 23 квітня, ставлять мережу в позицію, де вона може швидко реагувати на коливання стейкингу.

Ці зміни сталися після того, як Injective запустив своє оновлення Vulcan у січні цього року. Сьогоднішнє впровадження INJ 3.0 призвело до невеликого підвищення ціни токена до $29,15 перед відступом до $27,63.

INJ торгувався навколо $28,58 на момент написання, з обсягом у 24 години у розмірі $98,3 мільйона.

Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть