Прогнози Standard Chartered на ETF Ethereum (ETH) і BTC; цільові ціни на кінець року.

Прогнози Standard Chartered на ETF Ethereum (ETH) і BTC; цільові ціни на кінець року.

ETFs, що утримують ефір Ethereum (ETH), ймовірно, не будуть затверджені у травні, стверджує Standard Chartered у своєму звіті.

Зростаючі макроризики призвели до сповільнення припливу коштів у біткоїнові ETF в біржових спотах.

Банк підтвердив свою цільову ціну на кінець року для біткоїна у розмірі 150 000 доларів та цільову ціну на ефір у розмірі 8 000 доларів.

Ймовірно, американські регулятори не затвердять ETF, що дають інвесторам доступ до ефіру Ethereum (ETH) у травні, за словами інвестиційного банку Standard Chartered, який раніше очікував, що Комісія з цінних паперів і бірж надасть своє благословення на той момент.

Затвердження біткоїнових біржових фондів у біржових спотах у січні допомогло підбурити ралі в найбільшій криптовалюті. Проте, Standard Chartered не є відмітною серед змінених перспектив для ефірних ETF. Цифрові активи в останні тижні перенесли ідеальну бурю негативних тиснень, але гірше вже минуло, і ринок готовий відновитися, зазначив Standard Chartered у дослідницькому звіті вівторок.

”Припливи на біткоїновий біржовий фонд (ETF) сповільнилися, і ефірним ETF тепер ймовірно не будуть схвалені у травні, як очікувалося,” написав аналітик Джефф Кендрік. Аналітик раніше сказав, що ефірні спот-ETF ймовірно отримають затвердження 23 травня, за даними звіту від 18 березня.

”Комісія з цінних паперів і бірж США виступає проти децентралізованої фінансової діяльності (DeFi), подавши позов до Uniswap, до ризикування збільшився дохід зі спецпаперів США, відстрочено зниження процентної ставки Федерального резерву, а BTC та ETH – як ризикові активи – були знижені через зростання конфлікту на Близькому Сході,” зазначив Кендрік.

Однак банк стверджує, що погані новини вже ціноутворені для біткоїна та ефіру, і “позитивні структурні фактори” очікуються, щоб знову взяти верх. Компанія повторила свою цільову ціну на кінець року для біткоїна у розмірі 150 000 доларів та своє прогнозування ефіру у розмірі 8 000 доларов. Біткоїн торгувався приблизно за 66 800 доларів, а ефір був близько 3,237 доларів на час публікації.

Позиціонування на ринку зараз набагато чистіше, ніж раніше, оскільки 261 мільйон позицій по довгій позиції були зняті з ринку ф`ючерсів біткоїна 13 квітня відповідно до атаки Ірану на Ізраїль, відзначив звіт. Це була найбільша щоденна ліквідація з жовтня 2023 року.

Припливи в біткоїновий біржовий фонд у біржових спотах ймовірно сповільнилися з макропричин, зазначає звіт. Серед них – вищі державні казначейські папери США та геополітичні напруги на Близькому Сході.

Крім того, перша хвиля покупок ETF може бути в значній мірі завершена, що означає, що сильний позитивний фактор на ринку наразі зупинився, заявив банк. Наступна хвиля покупок стане включення цих ETF у більш широкі макрофонди, але це може зайняти певний час.

Дізнатися більше: Standard Chartered піднімає прогноз ціни на кінець року для BTC до 150 тис. дол., очікується високий показник до 250 тис. дол. у 2025 році
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть