Токен XRP прогнозується зростання на 21X, відкриваються перспективи до $12

Токен XRP прогнозується зростання на 21X, відкриваються перспективи до $12

Ефіріум Лицензувальник Ranks XRP Інвестиція безпечніше, ніж ETH

Німецький Лицензувальник Ефіріуму з ім`ям Crypto EA надав вищий `безпечний` рівень зростання інвестицій у XRP, ніж в ETH.

У недавньому пості на X, Crypto EA висвітлив криптовалюти, які становлять найбільшу частку його інвестиційного портфеля. У списку було зазначено десять цифрових активів, з видатними, такими як XRP, Ethereum (ETH), Fetch.ai (FET) та Vechain (VET).

Тим часом, Лицензувальник Ethereum вказав діапазон очікуваного зростання кожного активу, зауваживши, що ці діапазони є `безпечними` зонами для відповідних токенів. Цікаво, що він запропонував вищий безпечний діапазон для XRP, ніж для Ethereum.

Мої найбільші #крипто володіння👇

  • $ETH 🟰 4-5x безпечно
  • $VET 🟰 15-25x безпечно
  • $FET 🟰 15-20x безпечно
  • $XRP 🟰 7-21x безпечно
  • $ONDO 🟰 20-30x безпечно
  • $ALGO 🟰 15-30x безпечно
  • $GRT 🟰 15-20x безпечно
  • $RNDR 🟰 10-20x безпечно
  • $VTHO 🟰 25-50x безпечно
  • $AVAX 🟰 10-12x безпечно

ETH Росте в 5 Разів

Зокрема, Crypto EA зауважив, що очікується, що Ethereum зросте в чотири або п`ять разів у наближеному биковому ринку. Він вважає очікуване зростання в 4 рази і 5 разів безпечною зоною для інвестицій у ETH, з якого він, можливо, візьме деякий прибуток.

На момент написання ETH коливається навколо $3,167. Розширення в п`ять разів до 2025 року приводить видатний актив до ринкової вартості понад $15,800. Це видимоєстия з широким розгортанням проекцій для ETH в цьому биковому сезоні.

XRP З`явиться Вище на 21X

Тим часом Лицензувальник Ethereum запропонував, що інвестиція в XRP робитиметься набагато краще, ніж в ETH в биковому сезоні, так як він встановив вищу безпечну ціль. Зокрема, Crypto EA вважає, що потенційний зростання в 7 разів буде скромним прогнозом для XRP.

З XRP торгують на рівні $0.5470 на момент публікації, потенційний зростання на 700% може поставити актив на ринкову вартість понад $4.3. Ця цінова точка відзначить значну історію для XRP, оскільки вона розбиває свій шестирічний історичний максимум.

Тим часом, Лицензувальник Ethereum стверджує, що XRP більш ніж подвоїться ця цінова точка. Його амбітний прогноз для XRP - це зростання активу на 21X або потенційно на 2,100% до наступного року. Прогнозований відсотковий зростання передбачає XRP в регіоні $12 до 2025 року.

Значно, Лицензувальник Ethereum вважає потенційне зростання XRP від 7 до 21 раза цього сезону безпечною зоною, на відміну від ETH, де він запропонував безпечну зону в 4-5 рази.

У той час, як інші відомі суб`єкти в криптосфері видалили схожу ціль для XRP, інші аргументують вищі цінові позиції. Активи з Вищим Рівнем Зростання

Тим часом, Лицензувальник Ethereum передбачив більш високі цілі для інших активів.

Наприклад, він запропонував, що екосистемний токен VTHO Vechain може потенційно вибухнути до 50X цього сезону. Для VET, Ondo Finance (ONDO) та Algorand (ALGO) він сперечався можливість збільшення в 30 разів.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть