Стаття:
XLM: амбіції генерального директора Stellar

Стаття: XLM: амбіції генерального директора Stellar

XLM бере лідерство: амбіції генерального директора Stellar стосовно переміщення грошей, еквівалентних електронній пошті

Мережа Stellar недавно перетворилася в ланцюг першого рівня з можливістю використання розумних контрактів для підтримки розробки проектів web3. Екосистема Stellar підтримується популярними інвесторами web3, що ускладнює булішну перспективу XLM.

Мережа Stellar (XLM) перетворилася на зрілу екосистему web3 з більш ніж 81 тис. входами в глобальній масштабі. Видавши понад 255 грантів за останні два роки, мережа Stellar привернула першокласних розробників web3. Крім того, в даний момент мережа Stellar налічує десятки протоколів web3, зокрема ZettaBlock, Bank Protocol, Block Daemon, Allbridge і Validation Cloud, серед багатьох інших.

Генеральний директор Фонду розвитку Stellar про прийняття блокчейну

На недавно завершеному тижні Паризького блокчейну Денель Діксон, генеральний директор Фонду розвитку Stellar (SDF), глибше поринула в важливість швидких, масштабованих та покращених багатьма ланцюжками блокчейнів. За словами Діксон, мережа Stellar зосередилась на тому, щоб гроші рухалися як електронна пошта.

Між тим, Діксон звернулася до питання останніх перебоїв мережі та проблем заторів, які стикаються з такими лідерськими ланцюжками, як Solana (SOL) та Ethereum (ETH). За її словами, ці проблеми мають жахливий вплив на масове прийняття цифрових активів, і популярні розробники повинні якнайшвидше працювати над цими проблемами.

“Нам потрібно більше розробників, як розробники, щоб підняти мережу з 1 мільярда операцій на місяць до 10 мільярдів на місяць, і я б хотіла бачити це,” - додала вона.

  • XLM Ціна на рішучих перехрестях
  • Stellar XLM є ветеранським альткоїном з глибокою ліквідністю, підсиленою значним прийняттям від інституційних інвесторів. Альткоїн середнього капіталізаційного рівня, з повністю розводимою оцінкою близько 5,5 мільярда доларів та щоденним середнім обсягом торгів приблизно 100 мільйонів доларів, зараз перевіряє макро булішний вилом у підготовці до вибуху до історичного максимуму.

  • Крім того, ціна XLM три роки утримувалася в макротрикутній моделі, не дивлячись на криптосезон 2021 року. Імплементуючи міцну екосистему протягом останніх трьох років, екосистема Stellar має впевненість у цікавому наступному році.

  • Між тим, ціна XLM повинна захищати рівень підтримки приблизно 10 центів, щоб уникнути важких капітуляцій у наступних місяцях. За останніми ринковими даними ціна XLM впала приблизно на 12 відсотків за останні сім днів і торгується приблизно на 11 центів у п`ятницю, 19 квітня 2024 року.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть