Динаміка Bitcoin після поділу: позитивні метрики і нові можливості

Динаміка Bitcoin після поділу: позитивні метрики і нові можливості

Метрики Bitcoin on-chain `рішуче позитивні` після поділу блоку, підкреслює звіт Bitfinex.

Динаміка Bitcoin (BTC) on-chain після його четвертого поділу вказує на те, що викиди обміну BTC досягають піків, яких не бачили з січня 2023 року, і що ринок показує `міцне поглинання` продажних тисків. За останнє видання звіту `Bitfinex Alpha` це є `рішуче позитивні` метрики on-chain.

Після затвердження SEC фондів, пов`язаних з обміном Bitcoin (ETF) в США 10 січня 2024 року, пейзаж BTC зазнав помітної трансформації, підкреслює звіт. У першому кварталі року було зафіксовано, що Bitcoin ETF надійшли приблизно на $60 мільярдів, надаючи значну підтримку ринку.

  • Ці ETF не тільки спонукали до одних з найвищих торгових оборотів в історії, але й збільшили ліквідність ринку, притягуючи новий попит на BTC.

Останній поділ Bitcoin 20 квітня 2024 року ще більше скоротив зростання пропозиції від винагород за майнінг, що історично призводило до значних зростань цін. Наприклад, поділ 2020 року передував практично семикратному зростанню ціни протягом наступного року. Незважаючи на безпосередню втрату доходу для майнерів після падіння, ринок зазвичай відновлюється з ростом цін та масштабується більшими майнінговими операціями.

Останні дані показують щоденний середній обсяг близько 374 BTC, відправлених на спотові біржі майнерами протягом останнього місяця, що є зменшенням з 1,300 BTC у лютому. Це свідчить про те, що майнери продали свої резерви Bitcoin перед поділом, розподіляючи потенційний продажний тиск протягом тривалішого періоду та уникнувши стрімкого падіння ринку.

Розвиваюча динаміка ринку для криптовалют, зумовлена попитом інституційних інвесторів та прийняттям Bitcoin ETF, може пом`якшити безпосередній вплив нового видання Bitcoin на ринкові ціни. Oчікується, що ETF значно впливатимуть на волатильність ринку, здатністю привертати широкомасштабні вливання та відливи.

Більше того, певність пропозиції Bitcoin з лімітом в 21 мільйон досягне її 2140 року, суперечить їйдальнітним валютам, що підлягають інфляційним політикам уряду. Після поділу щоденно нове подання Bitcoin оцінюється близько $40 мільйонів до $50 мільйонів у доларовому еквіваленті на ринку, що перевершує пересічні щоденні чисті вливання з Bitcoin ETF на спотові біржі понад $150 мільйонів.

Отже, затвердження SEC Bitcoin ETF відкрило нові можливості для попиту, подібно до введення золотих ETF у 2004 році. Через два місяці після запуску Bitcoin ETF, щоденний чистий потік в ETF залишається позитивним, з попитом випереджаючим створення нових монет більше ніж на 150,000 BTC, тенденція яка очікується у наступних місяцах.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть