Нові токени Bitcoin Runes на централізованих біржах

Нові токени Bitcoin Runes на централізованих біржах

Централізовані біржі вже внесли оголошення про нові токени Bitcoin Runes - які будуть наступними?

Новий стандарт обмінних токенів Bitcoin Runes був запущений пізно у п`ятницю разом з квадренніальним подією уполовинення, і негайний попит підняв мережеві комісії на рівень, який ніколи раніше не був побачений на оригінальній мережі блокчейн. Вже щонайменше одна централізована біржа (або CEX) приділила увагу та приєдналася до дії.

Біржа Gate.io з розташуванням на Кайманових островах вже внесла три з перших токенів Runes на Bitcoin: SATOSHI•NAKAMOTO (не пов`язаний з псевдонімом творця Bitcoin), MEME•ECONOMICS та WANKO•MANKO•RUNES.

WANKO•MANKO•RUNES є дивним токеном, але інші два токени мають спільне: вони серед перших 10 токенів, які було викопано за допомогою протоколу Runes.

Був справжній поспіх на запуск токенів Runes у п`ятницю, коли протокол став активним, настільки, що це допомогло зробити мережеві комісії на перших декількох блоках після уполовинення у мільйонах доларів. Нове внесення: САТОШІ•НАКАМОТО — САТОШІ @luminexio

Торгова пара: #SATOSHI / $USDT Початок торгів: 04:00 ранку, 21 квітня (UTC) Торги: https://t.co/zszWM9enhE Деталі: https://t.co/hSKQF1hduU

Чому? Як декілька творців розповіли Decrypt на минулому тижні, захопити один із цих ранніх слотів дозволить проекту мати походження та, можливо, здати його більш привабливим (і ціннішим) для трейдерів. Все ж, ця ж сама ситуація розвивалась з подібними до NFT Ordinals на Bitcoin минулого року, коли ранні номери витиснень давали великі суми грошей на вторинних ринках.

Це також може дати деяку правдивість цим токенам, наряду з величезним шумом, який провів ті проекти миттєво після запуску, та фінансуванням, яке дозволило їм оплатити значні мережеві комісії відразу. Це може вплинути на вибір тих токенів Runes, які централізовані біржі бажають додати до своїх списків.

Є спекуляції в соціальних мережах, що ці перші 10 токенів Runes — деякі з яких ще не були розгорнуті — є найбільшими цілями для внесення на біржі. Тим не менш, WANKO•MANKO•RUNES вже вийшов із загального тенденції, можливо через те, що на нього було спрямовано певний шум заради інспірації від історії, написаної творцем протоколу Runes Кейсі Родамором.

Інші помітні токени Runes, які були витиснуті на Bitcoin блокчейн у цьому першому наборі з 10 проектів, включають власний необмежений UNCOMMON•GOODS Родамора (з нескінченним запасом), невдовзі буде роздадений DOG•GO•TO•THE•MOON пов`язаний з проектом Runestone Ordinals, та RSIC•GENESIS•RUNE, також пов`язаний з роздаденим проектом Ordinals, RSIC.

Централізовані біржі мають звичай допомагати легітимізувати активи, виділяючи їх від `degen` сторони світу криптовалют та потенційно приводячи їх перед багатьма очима. Такі обмінники є основними платформами, які вимагають ID та деталі про своїх клієнтів, на відміну від децентралізованих бірж, де може купувати й продавати токени будь-хто.

Найбільші гравці, як Coinbase та Binance, є централізованими платформами — і допитливо, твіт від Binance у вихідні дні розглядується деякими трейдерами як ознака інтересу обмінника до Runes.

Це поки що чисто спекуляція, але Binance підтримувала Bitcoin-based BRC-20 токени. І централізована біржа OKX експериментує з Runes через свій `Web3 маркетплейс`, який дозволяє одно до одного торгування, але її основний CEX ще не вніс жодного токена Runes у список.

Зокрема, біржа Gate.io має звичку ставати першопрохідцем у найдинамічніші новини в цифровому активному просторі. Минулого року вони були першими, хто вніс ORDI, перший і врешті-решт найбільший BRC-20 токен в просторі. Binance, OKX та інші централізовані біржі тепер включені в список ORDI, і він є одним із 100 найцінніших криптовалют взагалі за капіталізацією. Чи знову вони стануть першопрохідцем на Runes, провівши атаку, за якою й інші біржі в кінцевому рахунку підуть?

Runes — це новий стандарт для створення токенів на Bitcoin блокчейні. Протокол походить від творця Ordinals — ще одного помічного явища, яке піднялося минулого року, дозволяючи людям витискати NFT-подібні активи на Bitcoin блокчейні.

Runes відрізняються від Ordinals, проте, оскільки замість унікальних активів, протокол дозволяє людям витискати токени, які не є унікальними, як NFT, але можуть бути обмінюваними. Подумайте про великі мережі, як Ethereum та Solana, які садять нові криптовалюти, які з’являються щодня.

З Runes ідея в тому, що те саме може бути зроблене на найбільшій і найдавній криптовалютній мережі. Експериментальний стандарт BRC-20 року виконував схожу функцію, але вважається, що Runes — більш ефективна реалізація, і деякі біткоінери вважають, що він буде мати навіть ширшу привабливість. Це може стати правдою, якщо більше централізованих бірж приймуть Runes невдовзі.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть