1) Суд Онтаріо засвідчив позов проти Binance
2) Регуляторний тиск на біржу Binance в Канаді

1) Суд Онтаріо засвідчив позов проти Binance 2) Регуляторний тиск на біржу Binance в Канаді

Біржа Binance під вогнем критики: суд Онтаріо засвідчив колективну скаргу щодо криптовалютних похідних

Суд Онтаріо вищого рівня правосуддя засвідчив колективний позов проти Binance, згідно з повідомленням Advisor.ca. У позові стверджується, що Binance Holdings Limited порушила закони про цінні папери, пропонуючи криптовалютні похідні продукти роздрібним інвесторам без належної реєстрації. Регуляторний Нагляд

Це розвиток подій при зростаючому нагляді з боку регуляторних органів, включаючи Комісію з цінних паперів Онтаріо (OSC). У 2021 році Binance зобов`язалася припинити діяльність з канадськими інвесторами у відповідь на нагляд з боку OSC, а пізніше уклала угоду з OSC щодо припинення торговельної діяльності в Онтаріо.

Проте, розслідування OSC щодо можливих порушень регуляцій експірковання на біржі триває, і жодних офіційних звинувачень на даний момент проти компанії не було пред`явлено.

Суд відзначив, що регулятори раніше класифікували криптовалютні контракти як цінні папери або похідні, що свідчить про те, що маркетинг таких контрактів підпадає під законодавство про цінні папери. Ця класифікація відкриває дорогу для позовів позивачів щодо порушення законодавства про цінні папери проти Binance.

Більше того, суд відхилив аргумент Binance, що вона лише сприяла угодам між користувачами, підкресливши наявність доказів того, що інвестори торгували безпосередньо з Binance.

Інвестори, які придбали криптовалютні похідні контракти від Binance починаючи з 13 вересня 2019 року, вважаються членами класу, яких стосується позов. Справа підкреслює важливість дотримання регуляцій та захисту інвесторів в швидкозмінному світі торгівлі криптовалютами. Binance Зазнає Регуляторного Тиску в Канаді

Минулого року Binance припинила свою діяльність в Канаді через жорсткі регуляції, зокрема щодо стейблкоінів. Регулятивна ландшафт Канади щодо криптовалют зазнав нового оберту, коли Канадські адміністратори цінних паперів (CSA) класифікували стейблкоіни як `цінні папери або похідні`.

Ця дія заборонила регульованим криптобіржам надавати послуги, пов`язані зі стейблкоінами, значущою складовою ринку криптовалют. Крім того, провінція Онтаріо вимагала реєстрації всіх криптовалютних бірж, які діють на її території.

Binance, визнаючи зміну регулятивного середовища, вказала нові рекомендації, що стосуються стейблкоінів та лімітів для інвесторів, як основну причину свого виходу з канадського ринку. Біржа підкреслила, що регулятивне середовище в Канаді зробило її операції нестійкими.

Binance не одна в своїй відключенні від Канади. Інші відомі криптобіржі, такі як Paxos та OKX, вирішили закрити свої послуги для канадських користувачів через регуляторний тиск. Проте біржі, такі як Gemini, Coinbase та Kraken активно шукають авторизацію, щоб зміцнити свою присутність в Канаді.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть