Відкладено запуск токена Notcoin — нова дата виходу

Відкладено запуск токена Notcoin — нова дата виходу

Чому було відкладено запуск токена 'Notcoin' — і коли він вийде The NOT token launch for viral Telegram-based game Notcoin was originally planned to take place on or around April 20, coinciding with the Bitcoin halving. But last week, the team announced that it would be delayed, with a vague new launch target of “soon.”

На конференції Token 2049 в Дубаї на минулому тижні, засновник Open Builders Саша Плотвінов пояснив, чому запуск токена було відкладено, та надав оновлене ТЕЦ про те, коли очікувати запуску токена на The Open Network (TON). Так, це буде дуже скоро.

Плотвінов сказав, що за три тижні до кінця, цільова дата 20 квітня була досить привабливою. Не лише через `смішне число`, як він зазначив у інтерв`ю для Decrypt— в кінці-кінців, 420 є відомим мем-числом,— та це була передбачувана дата квартальної події Bitcoin halving.

Але коли дата наблизилась, його команда вирішила, що їм потрібно більше часу для того, щоб гарантувати успішний запуск токена Notcoin, враховуючи потенційно мільйони гравців, які одночасно намагатимуться позбутися токена.

“Ми просто зрозуміли, що мати буквально 35 мільйонів людей, які хочуть взяти участь в процесі на ланцюгу, є дуже великим викликом,”— сказав він. “Потрібно переконатися, що з одного боку, ви не все погано все зіпсуєте,— ви знаєте, що блокчейн буде працювати, інфраструктура буде працювати, гаманці, або що-небудь інше,— тим часом.`

“Ви не можете обмежувати користувачів, або ви не можете дозволити деяким людям видобувати токени, а потім решті чекати, поки все почне знову працювати,”— він продовжував. “Ми зрозуміли, що є купа речей, які нам потрібно зробити перед фактичним запуском, щоб зробити його як можна більш гладким.”

Тепер у команди Notcoin є що, вони вважають (або сподіваються), що є “ідеальним рішенням,”— пояснив він, і токен NOT спрямований на запуск в кінці цього місяця.

“З нашого погляду, кінець квітня все ще ідеальний. Мені насправді байдуже, щоб трохи подовжити це, насправді. Що краще підготовка у нас буде, тим краще,”— зазначив Плотвінов. “Я не думаю, що всі хотіли б тут поспішати.”

Запуск Notcoin обов`язково стане одним з найбільших випробувань для The Open Network, який був створений спочатку популярним месенджером Telegram. Плотвінов сказав, що запуск попередньої ринкової ваучери, які дають можливість важким гравцям торгувати частиною своєї асигнованої в грі кількості Notcoin через NFT, був раннім тестом,— але справжня подія вже зовсім близько.

“Ми дізналися багато речей,”— він сказав про запуск ваучерів. “Зараз ми просто готові до великого приголомшення.”

Додатково звітував Сандер Лутц Спрощено Стейсі Елліот.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть