Шиба Іну збирає 12 мільйонів для нового протоколу

Шиба Іну збирає 12 мільйонів для нового протоколу

Шиба Іну збирає 12 мільйонів доларів від інвесторів для розробки наступника Шібаріуму

Шиба Іну (SHIB), друга за ринковою капіталізацією мем-монета галузі, як повідомляється, зібрала суму в 12 мільйонів доларів через продажі $TREAT. Згідно з звітом, в раунді взяли участь відомі венчурні фонди, такі як Animoca Brands, Polygon Ventures та DWF Ventures, серед інших.

Мета цього фінансування - розробка рішення для масштабування на рівні 3 протоколу як наступника Шібаріуму. Блокчейн на рівні 3 буде побудований на Шібаріумі і вкінці кінців використовуватиме безпеку та міцний статус ліквідності базового протоколу Ethereum.

Шляхи росту

Проект Шиба Іну спочатку почався як мем-монета, одна з них показала силу спільноти. Як мем-монета, Шиба Іну стрімко піднялася на нову висоту з точки зростання користувачів та ринкової капіталізації.

Після досягнення свого піку, основні розробники проекту змінили свої цілі, щоб досліджувати більш чітку корисність для Шіба Іну. Цей привід до корисності вів до запуску Шібаріуму, свого рішення для масштабування на рівні 2, в серпні минулого року. Шібаріум ефективно долучився до гонки протоколів на рівні 2, допомагаючи вирішувати проблеми перевантаження Ethereum.

З моменту свого запуску Шібаріум досяг багатьох важливих показників у своїй кількості транзакцій, зареєстрованих адресах гаманців та інших основних метриках. Майбутній ланцюжок L3 буде базуватися на цьому інновації, щоб подальше розширити вплив Шіба Іну в екосистемі Web3.

Продвиження інтеграції технологій Шіба Іну

За звітами, Шіба Іну не планує запускати рішення на рівні 3 як звичайно. Таким чином, вона впроваджує технологію Повністю Гомоморфного Шифрування (FHE) через стартап Zama.

Хоча багато вважають, що Шібаріуму ще доведеться подолати довгу дорогу, перш ніж догнати інші конкуруючі ланцюжки, розробка рішення на рівні 3 може бути взята до уваги як значне відклонення загалом. Деякі ключові розробники в межах екосистеми Ethereum у певній мірі ворожі до блокчейну на рівні 3, з аргументом на те, що Ethereum L2 роблять велику роботу з спрощення операцій на блокчейні після оновлення Dencun.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть