Криптовалютні монети другого рівня випереджають BTC після халвінгу

Криптовалютні монети другого рівня випереджають BTC після халвінгу

Криптовалютні монети другого рівня Bitcoin, STX, ELA, SAVM, перемагають BTC після халвінгу

Топові криптовалютні монети другого рівня Bitcoin зросли на 5% до 20% з моменту халвінгу, випереджаючи BTC.

Підйом, коли STX та інші монети пов`язані з рішеннями другого рівня Bitcoin, відбувається на тлі стрімкого зростання комісій за транзакції на блокчейні Bitcoin.

Монети, пов`язані з рішеннями другого рівня Bitcoin, виявилися ефективнішими за біткоїн (BTC) з моменту введення очікуваної халвінгу нагород за видобуток ранньої суботи.

STX, власна монета провідної мережі Bitcoin другого рівня Stacks, зросла майже на 20% до $2.87 після халвінгу, який знизив кількість монет на блок до 3.125 BTC з 6.25 BTC, за даними джерела інформації CoinGecko. У той же час, біткоїн отримав трохи більше 4.7%, до $66,300. STX є однією з найкращих учасників серед топ-25 криптовалют за останні 24 години, за даними Velo Data.

Інші монети другого рівня, такі як ELA токен Elastos та SAVM від SatoshiVM, зросли на 11% і 5% відповідно після халвінгу.

Проекти рішень другого рівня Bitcoin - це проекти, які вирішують обмеження щодо масштабованості та швидкості транзакцій на блокчейні Bitcoin. Вони побудовані на основі блокчейну Bitcoin та забезпечують масштабованість шляхом обробки транзакцій поза головним ланцюжком.

У той час як рішення другого рівня Ethereum переважно фокусуються на масштабуванні блокчейна Ethereum для умов угоди, проекти другого рівня Bitcoin спрямовані на масштабування та введення можливостей програмування до основного блокчейна, який не працює як Ethereum-подібна віртуальна машина.

Перемикаючий рух криптовалютних монет другого рівня Bitcoin відбувається на тлі після-халвінгового стрибка комісій за транзакції на блокчейні Bitcoin. Дані, відстежувані Glassnode, показують, що середня комісія за транзакцію стрімко зросла до практично 0.0020 BTC після халвінгу, досягнувши найвищого рівня з початку 2018 року.

Зростання комісій можна пояснити запуском нового протоколу під назвою Runes, який дозволяє користувачам `насичувати` та емітувати токени на блокчейні Bitcoin. Дебют Runes спричинив поспіх спекулянтів на емісію токенів та торгівлю мем-койнами, що спричинило зростання транзакцій та високі витрати на транзакції.

За даними джерела інформації Ord.io, загальна кількість написів Runes на блокчейні Bitcoin становила 3 700 на момент публікації.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть