Спалах ціни BONK: ключова причина 43% зростання

Спалах ціни BONK: ключова причина 43% зростання

Solana Dog Coin Bonk (BONK) підскочив на 43%, ось ключова причина

Bonk (BONK), токен на тему собак, заснований на блокчейні Solana, вражаючим чином зросла на 43% відповідно до загального ралі серед мем-токенів та пропозиції про значне знищення скарбниці в обсязі вражаючих 280 мільярдів токенів.

На момент написання, BONK зріс на 41.82% за останні 24 години до $0.00002134, та на 35.83% за останні сім днів. Обсяг торгів BONK збільшився на 391%, з розміром торгів на суму $431.53 мільйона.

BONK підскочила до внутрішньоденних максимумів в $0.00002192, продовжуючи трьохденний ріст з мінімумів в $0.00001357 18 квітня. Якщо сьогодні закриється в зеленому, BONK відзначить свій четвертий день поспіль зростання.

Недавній рост ціни на Bonk може бути приписаний кільком причинам, головною серед них є оживлення мем-токенів на ринку криптовалют. Під час оголошення переоцінених інтересів до мем-токенів, інвестори звернули увагу на проекти в екосистемі Solana, шукаючи можливості для великого прибутку.

Недавній стрибок ціни Bonk можливо не пов`язаний виключно з ралі мем-токенів; він також може бути підкріплений значною пропозицією знищення 280 мільярдів токенів BONK.

Згідно з твітом, BONK DAO, децентралізоване підприємство BONK, отримало пропозицію знищити 280 мільярдів BONK зі свого скарбництва.

Спільноті запропоновано ❗️❗️❗️

BONK DAO пропонує знищити 278,393,137,215 BONK зі свого скарбництва, що становить 100% BONK, згенерованого BONK DAO в рамках угоди про розподіл прибутку з BONKBot з моменту його запуску в кінці 2023 року.

BONKBot - це торговий бот Telegram Solana, що дебютував у листопаді 2023 року. BONKBot стягує комісію 1% з усіх транзакцій, з яких 10% йде на BONK DAO.

Знищуючи зароблені BONK, BONK DAO зменшить загальний обсяг BONK, визнаючи бажання спільноти мати відповідне знищення від DAO, як це робить BONKBot на постійній основі.

Пропозиція викликала ентузіазм серед спільноти Bonk, яка вбачає знищення як позитивний крок для стабілізації ринку монети та сприяння росту. Очікування схвалення пропозиції сприяло купівельному лихоліттю, піднімаючи ціну Bonk вгору.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть