Outflows від Grayscale наближаються до нуля: причина

Outflows від Grayscale наближаються до нуля: причина

Outflows від Grayscale можуть наближатися до нуля. Ось чому

Згідно з аналітиком Bitcoin Alessandro Ottaviani, відтоки з ушатаного GBTC від Grayscale можуть бути близькі до завершення.

Це через те, що Bitcoin Mini Trust від Grayscale очікується мати комісії на рівні 0.15%. Не так швидко?

Однак Ерік Балчун, старший аналітик ETF від Bloomberg, попередив, що такі комісії є `гіпотетичними`.

Це означає, що фонд не обов`язково зможе запропонувати такі низькі комісії. З цим урахуванням, Балчун все ще бачить це як позитивний розвиток, оскільки Grayscale повинен був вибрати такий процент.

Grayscale спочатку розкрила свої плани запустити менший фонд у березні. Основною перевагою фонду-філії, який буде запущений під торговельним символом BTC, є те, що це дозволить існуючим власникам GBTC придбати акції ETF без створення оподатковуваної події.

Формідабельна конкуренція

Тим часом, IBIT від BlackRock прогнозується, що перевершить GBTC від Grayscale за загальними активами під управлінням до кінця цього місяця. Перший вже має понад $17 мільярдів AUM, що вже робить його одним з найбільших ETF на ринку перед такими гігантами, як iShares MSCI Emerging Markets ETF (EEM) та iShares MSCI Japan ETF (EWJ).

Катастрофічні відтоки від GBTC від Grayscale були однією з ключових перешкод на ринку. Генеральний директор Grayscale Мікель Сонненшайн раніше прогнозував, що комісії за Bitcoin зможуть зменшитися. Наразі, GBTC пропонує найвищі комісії серед емітентів Bitcoin ETF (1.5%). Отже, він не здатен конкурувати з такими гігантами, як BlackRock та Fidelity. Наприклад, Bitwise пропонує рекордно низьку комісію всього 0.2%.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть