Bitcoin: 65,000$ після Халвінгу - аналіз і прогноз

Bitcoin: 65,000$ після Халвінгу - аналіз і прогноз

Bitcoin (BTC) повертається за $65,000: Що далі з монетою після Халвінгу?

Менше ніж за 24 години після того, як відбувся 4-й Халвінг Bitcoin (BTC), ціна піднялася вище $65,000. Подія відбулася 20 квітня, коли винагорода майнерів була скорочена з 6.25 BTC до 3.125 BTC.

Важливо зауважити, що це сталося в момент, коли Bitcoin виробив блок номер 840,000. Перед подією учасники ринку очікували високої волатильності з цінами, які стрибали дуже високо або дуже низько.

Проте це не сталося, оскільки BTC рухався горизонтально між $63,000 та $64,000. Але після завершення Халвінгу, як себе проявить Bitcoin в наступні місяці? Coin Edition аналізує ціну, щоб побачити, чи монета досягне астрономічних значень, які багато трейдерів встановили для неї циклічно. BTC/USD Аналіз за 4 години

Після того, як BTC зазнав відмови на рівні $71,030, він рухався між $60,000 та $68,000. Проте, на 4-годинній графіку була міцна підтримка на рівні $60,266. Розрив на цій ціні може вислати Bitcoin на корекцію на рівні, наприклад, $56,000.

Проте Relative Strength Index (RSI) підказував інше, оскільки показник зростав. Підйом в RSI був сигналом, що момент був биковим, і це може передвіщати вищу ціну в короткостроковій перспективі.

BTC/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Проте Money Flow Index (MFI) спрямувався вниз після ранішеї хвилі, що вказувало на те, що збільшення капіталу на ринку зменшилося. Якщо це залишиться таким в майбутньому, BTC може знайти важкою перетинати регіон $73,000. Аналіз щоденного графіка BTC

Одержуючи огляд денного графіка, було очевидно, що ціна Bitcoin може подальше знизитися, перш ніж розпочне ралі. На момент публікації, Moving Average Convergence Divergence (MACD) був від`ємним, що свідчило про песимістичний момент.

Крім того, 26 EMA (оранжевий) був вище за 12 EMA (синій), що вказувало на те, що продавці були на місці, щоб переважити покупну домінантність. Цей тренд, якщо підтвердиться, може збанкрутувати ціну монети.

Можливі цілі, якщо це станеться, можуть бути між $53,000 та $58,000. Проте у середньостроковій та довгостроковій перспективі ціна Bitcoin очікується перевершити свій історичний максимум. За сигналами від індикатора Фібоначчі, BTC може досягти $73,246 після закінчення корекції.

BTC/USD Щоденний графік (Джерело: TradingView)

Тут була розташована 0.786 рівня Фібоначчі. Подалі, скачок у напрямку $85,000 може бути наступним для монети. Проте залишається невідомим, чи досягне BTC шестизначного числа до кінця року.

Відмова відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційно-освітніх цілей. Стаття не є фінансовою консультацією або консультацією будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, які виникають внаслідок використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується діяти обережно перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть