Накамото пропустив можливість: Помпліано

Накамото пропустив можливість: Помпліано

Сатоші Пропустив `Велику Можливість`, Уникаючи Цієї Дати для Половинування Біткойну: Ентоні Помпліано

Венчурний інвестор, засновник фонду приватного кредитування Bitcoin Pomp Investments Ентоні Помпліано вирішив вислати повідомлення про Сатоші Накамото та половинування Біткойну своїм численним послідовникам на своєму акаунті Х.

Він жартома написав у твіті, що загадковий засновник Біткойну Сатоші Накамото пропустив велику можливість встановити день половинування на 20 квітня. Цей день відомий як день канабісу і, більше недавно, як день Доджкоїна, хоча іконічна мем-криптовалюта не була випущена у квітні.

Таким чином, Помпліано намекнув, що Сатоші Накамото пропустив можливість ще глибше інтегрувати своє дитя в умови простих людей. Біткойн був створений для опозиції фіатним грошам та традиційній банківській системі в першу чергу, але канабіс вже давно вважається символом `опозиції системі`. Його також легалізовано в багатьох країнах вже.

Реагуючи на твіт Помпліано, багато членів спільноти BTC написали, що подія половинування Біткойну пропустила день 4/20 тільки для США через місцевий часовий пояс, оскільки він опережає Велику Британію та ЄС.

Користувачі у твіттері написали, що для вищезгаданих країн половинування відбулося не 19 квітня, а 20 квітня. Один користувач зазначив, що Сатоші Накамото мешкав у Європі, тому він безперечно пам`ятав про цей день 4/20.

Криптоспільнота вітає ДОДЖ-день

Поки до появи криптовалют день 20 квітня був лише днем канабісу, протягом останніх кількох років він також став днем Доджкоїна, який зараз відзначається спільнотою ДОДЖ по всьому світу.

Бажаючи всім щасливого #Додждня, #Флокі висилає свої вітання! 🐾 Давайте на мить запам`ятаймо та оцінимо гарні часи та меми, якими ми насолоджувалися разом у нашій спільноті! 🧡

Численні криптовалютні платформи, включаючи одну з найпопулярніших мем-монет Флокі, опублікували твіти, щоб вітати свої спільноти з Доджкоїн днем.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть