Руни в Bitcoin: новий стандарт токенів та проблеми з транзакціями BTC

Руни в Bitcoin: новий стандарт токенів та проблеми з транзакціями BTC

Що таке `Руни` в Bitcoin, найбільш обговорювана тема останніх часів? Чому транзакції BTC раптово стали такими дорогими?

Після довгоочікуваного половинування Bitcoin у світі криптовалют було введено нове поняття, відоме як `Руни`. Білл Баргідт, генеральний директор криптовалютної компанії Abra, розкрив цей цікавий розвиток подій.

За словами Баргідта, Руни визначаються як новий введений стандарт токенів в Bitcoin, який спрощує та покращує ефективність створення токенів на блокчейні. Цей стандарт був спеціально розроблений для запуску токенів на Bitcoin, на відміну від Ординалів, які дозволяють створення NFT.

Руни використовують `укази`, які є невеликими, легкими транзакціями, які можуть передавати власність токенів без перевантаження мережі Bitcoin. Це використовує модель UTXO Bitcoin та код транзакції OP_RETURN для полегшення створення та управління нефункціональними токенами. За словами Баргідта, кожна операція Руни може описати кілька операцій між різними Рунами.

За допомогою Рунів користувачі можуть створювати кілька токенів та легко керувати ними на ланцюжку без необхідності покладатися на дані поза ланцюжком або місцеві токени або генерувати значні кількості `сміття` UTXO, заявив відомий генеральний директор.

Руни були випущені в блоку 840 000 Bitcoin 20 квітня, співпадаючи з половинуванням Bitcoin.

Руни схожі на Ординали в тому, що вони дозволяють інвесторам чеканити токени на ланцюжку, основна відмінність між ними полягає в тому, що Ординали є `нефункціональними` (тобто унікальними), тоді як Руни більше схожі на ті, що нещодавно вразили криптовалютні ринки. Вони будуть працювати як мемекоїни. Чому транзакції Bitcoin раптово стали такими дорогими?

За словами Баргідта, вартість транзакцій Bitcoin зростає через те, що транзакції Рунів відбуваються безпосередньо на блокчейні Bitcoin. Транзакції Рунів використовують модель UTXO Bitcoin; У цій моделі кожна транзакція споживає загальні активи, що зберігаються в балансі користувача, і алгоритм розраховує новий баланс після передачі бажаної кількості токенів покупцеві.

Баргідт передбачає, що дуже скоро спільнота Bitcoin Ординалів/Рунів попросить збільшити розмір блоку, і тоді `та сама дискусія` розпочнеться знову.

*Це не інвестиційний порадник.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть