Назва статті: Solv Protocol запускає SolvBTC на BNB Chain

Назва статті: Solv Protocol запускає SolvBTC на BNB Chain

Solv Protocol Оголосила Про Запуск SolvBTC на BNB Chain

Solv Protocol, децентралізований форум для створення, управління та торгівлі фінансовими NFT, нещодавно уклала партнерство з BNB Chain. У рамках цього співробітництва Solv Protocol оголосила про запуск свого SolvBTC на BNB Chain для надання ексклюзивних можливостей заробітку спільноті. З цим партнерством спільнота BNB отримає значні переваги.

SolvBTC зараз доступний на @BNBCHAIN!

Розширюючи наші горизонти, ми раді представити можливості місцевого заробітку спільноті BNB. За допомогою @BNBCHAIN, SolvBTC має на меті зміцнити екосистему та дати можливості її користувачам.

Для відзначення запуску ми пропонуємо подвійні XP для… pic.twitter.com/OGtokJEmEi — Solv Protocol (@SolvProtocol) 20 квітня 2024 р.

Solv Protocol Запускає SolvBTC на BNB Chain та Пропонує Подвійні XP для власників BTC

Протокол використовує X для розкриття відповідного розвитку. Крім запуску, компанія також намір здійснити подвійні XP для полегшення споживачів. Вони враховують осіб, які вкладають токени BTC на BNB Chain. У відданому блозі фірма розкрила, що стратегічний розвиток стає помітною віхою в її місії. Вона зосереджується на перетворенні SolvBTC у центр ліквідності.

Відповідний центр ліквідності розширить екосистему BTCFi на кількох мережах. SolvBTC діє як першопрохідний проект, який переосмислює BTC-композицію та доходи. Він надає надійний та зручний джерело місцевого доходу, гарантуючи неперевершену композицію та ліквідність. SolvBTC легко інтегрується з різними DeFi протоколами для розблокування кількох можливостей доходу.

Багато різноманітних джерел відповідають за генерацію доходу SolvBTC. Вони враховують торгівлю, рестейкінг та стратегії стейкінгу. Відповідні стратегії працюють на децентралізованій програмі для управління активами. Крім цього, SolvBTC може працювати як застава для DeFi протоколів, які працюють з позиками, стейблкоінами та постійними DEXs. Це розвиває ексклюзивні потоки доходів для власників BTC.

Ще протягом кількох тижнів після запуску SolvBTC, він побачив помітний ріст. В цьому відношенні він залучив приблизно 1,000 встигнутих токенів wBTC на Arbitrum. Більше того, він також побачив понад 6,000 токенів mBTC на ланцюгу Мерлін. Відповідний стрімкий прийом позначає потенціал SolvBTC проводити до створення ефективної BTC-економіки доходу. Платформа Забезпечує Безпеку та Прозорість для Підвищення Довіри Користувачів

Детальна інтеграція SolvBTC з ланцюгом Мерлін вказує на його потенціал у формі центру ліквідності. Пул SolvBTTC-mBTC на базі MerlinSwap має великий обсяг торгів. Однак SolvBTC продовжує служити як головний актив, який працює на протоколах позик Mage та Avalon. Solv Protocol заявила, що проводяться миттєві перевірки резервів BTC для забезпечення прозорості. Крім того, співпраця Solv з Antalpha (платформа, яка пропонує кастодію цифрових активів) забезпечує безпеку.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть