Криптожурнал: Blur лідер на ринку NFT, Magic Eden на пятій позиції

Криптожурнал: Blur лідер на ринку NFT, Magic Eden на пятій позиції

Blur залишається лідером на ринку NFT, з капіталізацією в $1.5 мільярда в обсязі у першому кварталі.

Рухаючись на хвилі загального відновлення на ринку, простір торгівлі NFT спостерігав період підйому у першому кварталі 2024 року, коли обсяги по топ-10 ринках стрімко зросли до $4.7 мільярда.

Згідно з останнім звітом CoinGecko, Blur зберіг свою позицію лідера на ринку NFT під час цього періоду. Протягом першого кварталу 2024 року Blur зафіксував обсяг у $1.5 мільярда, одночасно займаючи 27,6% ринкової частки, що є зростанням порівняно з попереднім кварталом.

По п`ятам йде Magic Eden, який виявився суттєвим конкурентом, випередивши Blur в березні. Зріст в основному обумовлений його програмою нагород Diamond, а також запуском свого ринку Ethereum з гарантованими винагородами наряду з Yuga Labs, який зібрав понад $0.76 мільярда у торговельних обсягах. Торговий обсяг Magic Eden стрімко зросло на 393% від $153 мільйонів у грудні до $757 мільйонів у березні, повідомив CoinGecko.

Тим часом, OKX, колишня домінанта в торгівлі Bitcoin NFT, відчула значний спад у обсягах, який знизився більш ніж на 73% з грудня 2023 року до березня 2024 року. Її ринкова частка скоротилася до 9,5% від 37,6% за той же період.

Додатково, обсяги кредитування NFT зросли більш ніж на 50% в січні порівняно з груднем, завдяки зростанню попиту на Pudgy Penguins. Шість популярних платформ стрімко зросли з $1.48 мільярда у четвертому кварталі 2023 року до $2.13 мільярда у першому кварталі 2024 року, що склало зростання на 43,6%.

З початку року ціна мінімального лоту Pudge Penguins піднялася на 98%, незважаючи на те, що більшість найбільш цінних NFT продовжують падати. Внаслідок цього, кредити, придбані з колекції, зросли на 209% з $252 мільйонів до $781 мільйона у першому кварталі року.

З іншого боку, кредити, одержані від Bored Apes та Mutant Apes, впали з 47.1% до 43.6%.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть