Незміна ціни BTC після халвінгу

Незміна ціни BTC після халвінгу

Біткоін мало змінився після халвінгу

Самий старий і найбільший блокчейн перейшов у свій 840000-й блок трохи після півночі UTC у суботу вранці, розпочавши 20 квітня — так, о 12:10 ранку 20 квітня — спровокувавши останній халвінг біткоіна. Незважаючи на всю галасливість та очікування, ціна на BTC залишалася стабільною.

BTC був цінений на $63 976, коли вирішальний блок був витрачений, згідно з даними CoinGecko, зробивши виграш у 1% протягом попередніх 24 годин. Півгодини пізніше він практично не змінився на рівні $63 873.

Остаточно тихий ефект довго планованої та уважно спостережуваної події слідує за паром кількох днів — включаючи стрімке падіння ціни біткоіна до $59 573 на одній з основних бірж пізно вчора, за яким настувала непогана відновка понад $65 000 лише годину потому — й в значній мірі розчаровуючий минулий місяць.

Лише вчора JP Morgan висловився: «Ми не очікуємо зростання ціни біткоїна після халвінгу, оскільки це вже було закладено в ціну». Фірма була щонайменш наполовину права.

Рубеж, який зменшує вдвічі винагороду для майнерів біткоїна за створення кожного нового блоку, спрямований на пом`якшення створення блоку і безпосередньо впливає на майнінгові фірми, майнінгові пули та самостійних саморобних майнерів. Проте спостерігачі криптовалют також інтересуються результатом, зосереджені на потенційному впливі, який подія матиме на ціну BTC.

Біткоїн встановив новий історичний максимум у минулому місяці, перейшовши позначку $73 000, що стало частиною широко відзначеного булівського руху біткоїна, про який дехто говорив, що він показав незвичайну силу, хоча неччекано рано. Проте монета швидко знову знизилася, тенденція, яку вважають наслідком факторів від недоадуючих економічних показників США до хвилювання у Близькому Сході.

Накануні халвінгу лишалися невідповідні питання.

Аналітики обговорювали, чи вже закінчився останній булівський рух, а екологи питали, чи зменшена винагорода призведе до меншого майнінгу та, відповідно, кращих екологічних умов.

Чи вже закладено в ціну халвінг? Чи знизиться вартість біткоїна після цього моменту, як це зазвичай буває, але врештірешт підскочить до нових висот? Можливо, кажуть експерти.

Менше, ніж за годину після халвінга біткоїна, близькота й далекотерміновий вплив події ще не був видно. Наразі, коли основні фінансові ринки насолоднються своїм вихідним відпочинком, криптоспільнота в основному є щасливою та сповненою надії.

Вплив на майнерів біткоїна ймовірно буде більш відчутним. В кінцевому підсумку, початкова винагорода за генерацію блоку була 50 біткоїнів. До цього останнього халвінгу бонус становив 6,25 BTC. Протягом наступних чотирьох років, або 210000 блоків, винагорода становитиме 3,125 BTC. Багато може змінитися за один день, та дивляться на майбутнє з очекуваннями на 2028.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть