Bitcoin: аналіз ціни та прогнозуючи новий рівень

Bitcoin: аналіз ціни та прогнозуючи новий рівень

Ціна Bitcoin затримується на рівні $64K, оскільки бики націлюються на цей рівень далі (аналіз ціни Bitcoin)

Ціна Bitcoin утримувалась на одному місці з початку березня, не змагаючись продовжувати свій узгодження. Тим не менш, криптовалюта може скоро вийти на шлях до нового історичного максимуму. Аналіз ціни Bitcoin: Технічні аспекти

Щодо Денного Графіку

  • На щоденному графіку ціна Bitcoin утримувалась між рівнями $60K і $70K протягом останніх декількох тижнів. Недавнє відкидання зі зони $70K призвело до падіння до рівня підтримки у $60K.
  • Проте, рівень утримався і почав реакцію. Очікується, що ринок може потенційно перевірити $68K - важливий рівень опори. З іншого боку, якщо речі підуть не так і ціна впаде нижче $60K, то діапазон $48K-$52K стане ймовірною цільовою метою у наступні тижні.

Щодо 4-годинного Графіку

  • При детальному розгляді графіку за 4 години очевидно, що ціна BTC створює спадний канал вище зони $60K. Вихід за межі каналу буде класичним сигналом бичачого реверсу, і ринок може нарешті вийти з фази корекції.
  • Індекс відносної сили також показує значення більше 50%, що свідчить про те, що моментум знову змінився на користь покупців, і сценарій зростання трохи ймовірніший.

Аналіз Через Ланцюжок

  • Стосовно Короткострокового Показника Власників Bitcoin SOPR
  • Консолідація Bitcoin протягом останніх тижнів призвела до паніки серед багатьох інвесторів. Деякі вважають, що бичий ринок завершився і Bitcoin досяг рубежу, тоді як інші думають про останню корекцію як про можливість купівлі.
  • Цей графік представляє Співвідношення прибутку відвантажених власників Bitcoin на короткий термін, або коротко SOPR. Метрика вимірює співвідношення прибутків, які реалізуються інвесторами, які утримували свої монети менше 155 днів.
  • Як показує графік, короткостроковий SOPR недавно показав рекордно високі значення, які значно вище, ніж під час попереднього історичного максимуму. Ця значна реалізація прибутку, ймовірно, вразила ринок, оскільки подальший тиск на продаж завадив ціні підніматися вище.
  • Короткостроковий SOPR навіть опустився нижче 1 в попередні дні, що свідчить про те, що короткострокові власники зараз реалізовують збитки. Тому ринку може знадобитися більше попиту, щоб зустріти поточний зайвий попит та піднятися вище.
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть