Нове половинування біткойна: що очікувати?

Нове половинування біткойна: що очікувати?

Біткойн коливається на рівні $63,600 після проведення половинування

Біткойн пройшов щорічне половинування о 8:10 вечора за часом в Нью-Йорку, що призвело до зменшення нагороди за блок з 6.25 BTC до 3.125 BTC.

Терміново після події ціна на біткойн (BTC) практично не змінилася, залишаючись на рівні близько $63,600. Згідно з Coinbase, на момент опублікування, вона торгувалась на 1.15% вище за 24 години.

Найбільша криптовалюта тепер на 13% нижче свого історичного максимуму в $73,000, встановленого в березні. Це перше раз, коли біткойн вступив до події половинування так близько після встановлення нового цінового рекорду.

Не дивлячись на історичний прецедент біткойна встановлення нових рекордів у місяцях після половинування, аналітики попереджають, що цього разу все може бути інакше. Дослідники JPMorgan — разом з більшістю команд у галузі криптовалют — стверджують, що половинування вже враховано в ціні.

У місяцях після останнього половинування біткойна у 2020 році, криптовалюта досягла свого колишнього історичного максимуму в $69,000. Так само, у 2016 році вона досягла $20,000.

Попри те, що напруга між Іраном та Ізраїлем триває, геополітичні напруги все ще можуть тиснути на крипторинок. У четвер ввечері Ізраїль відповів атакою проти Ірану. Біткойн впав нижче $60,000 після повідомлень про удар. Він частково понизив втрати у п`ятницю, торгуючись на середині діапазону в районі $60,000 протягом більшості дня.

Головний інвестиційний директор Hashdex Самир Кербадж відзначив у листі до Blockworks, що компанія вважає, що незалежно від того, як половинування `розгортається`, `інвестиційна перспектива для біткойну залишається такою самою міцною, як завжди, оскільки інституційний інтерес прискорюється в умовах фаворабельного макро середовища та позитивних онлайн розвитків`.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть