Bitcoin Mega Whales ведуть купівлю: час для повернення ралі?

Bitcoin Mega Whales ведуть купівлю: час для повернення ралі?

Bitcoin Mega Whales Are Buying, Time For Rally To Return?

Дані звітів показують, що найбільша кількість інвесторів на ринку Bitcoin нарешті купують, що може бути булішим для вартості цього активу. Bitcoin Mega Whales Have Shown Net Inflows In The Past Day

Протягом останніх кількох тижнів ціна Bitcoin мала проблеми зі збільшенням значущого булішого руху, оскільки вона застрягла в консолідації всередині діапазону.

Раніше, коли це відбувалося, найбільші тримачі в цьому секторі тихо сиділи, не купували або не продавали нічого помітного. Проте, згідно з даними з ринкової інтелектуальної платформи IntoTheBlock, це, здається, змінилося вчора.

Відповідні тримачі тут - `Великі Тримачі`, які, згідно з аналітичною фірмою, є інвесторами збереженням принаймні 0,1% всього циркулюючого запасу Bitcoin у своїх гаманцях.

Трохи менше 19,7 мільйонів токенів циркують для цифрової валюти, 0,1%, з якої становитиме 19 700 BTC. Ця сума вартує більше 1,26 мільярдів доларів за поточного обмінного курсу BTC.

Очевидно, ці великі тримачі дійсно великі, і насправді, вони набагато більші, ніж звичайні великі інвестори, які, як правило, несуть від 1 000 до 10 000 BTC. Таким чином, можливо, буде доречно назвати ці великі суб`єкти `мега китами`.

Оскільки вплив інвестора на ринку збільшується збільшенням їх господарства, ці мега кити будуть найпотужнішими суб`єктами на мережі Bitcoin. Тому їх рухи можуть мати певні наслідки для ширших ринків.

IntoTheBlock використовував нетфлоу он-лайн індикатор, щоб відстежувати рухи Великих Тримачів тут, який вимірює чисту кількість BTC, що виходить або входить в гаманці цих інвесторів.

У наведеній вище діаграмі показано тенденцію цього показника протягом останніх кількох місяців:

Як показано на вищезазначеному графіку, нетфлоу Великих Тримачів Bitcoin зареєстрував помітний позитивний стрибок вчора, що означає, що ці інвестори отримали чисту кількість монет в свої гаманці. Мега кити купили 19 760 BTC під час цього різкого підйому, вартістю більше 1,27 мільярда доларів.

`Історично, накопичення цими адресами часто передувало підйомам ціни Bitcoin,` зауважує аналітична фірма. Діаграма показує, що деякі надзвичайні покупки були здійснені цією когортою на шляху до нового історичного максимуму активу.

Таким чином, можливо, що ці останні покупки також допоможуть активу набути деякого булішого руху в найближчому майбутньому. Проте, ще зауваження це те, що масштаб останнього стрибка, хоча і великий сам по собі, не настільки помітно, як в деяких великих покупках, побачених раніше. Ціна BTC

На момент написання, Bitcoin торгується приблизно по $64 500, знижується більше ніж на 5% протягом останнього тижня.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть