Біткоін ETF: рекордні виведення коштів перед BTC halving.

Біткоін ETF: рекордні виведення коштів перед BTC halving.

Сегмент Bitcoin ETF відзначився рекордним п`ятим днем поспіль виведення коштів

Попит на пункти Bitcoin ETF сповільнився за дні перед BTC halving.

Категорія фондів колективно зафіксувала виведення коштів вже вп`яте поспіль у четвер — хоча лише незначно на суму приблизно 4 мільйони доларів, за даними інвесторів Farside.

Разом виведено 319 мільйонів доларів за п`ятиденний період, що посідає середній показник в 64 мільйони доларів за цей час. Цей показник пік зазнав у середу, коли з 11-ти фондів вийшло 165 мільйонів доларів.

Таке серія виведення коштів відбувається тільки вдруге, коли американські пункти Bitcoin ETF втрачали активи кожен день з 18 по 22 березня, з виведенням у розмірі 888 мільйонів.

Основним винуватцем виведення коштів є Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Цей фонд вищої ціни, який перетворився на ETF в січні, має середнє виведення 116 мільйонів доларів щодня на протязі останніх п`яти робочих днів.

Окрім GBTC, тільки Ark 21Shares Bitcoin ETF (ARKB) вніс якісні виведення коштів, спостерігаючи вихід 43 мільйонів доларів з фонду у середу. Інші ж дивилися, як їх припливи повністю зупинилися.

Унікально для своїх конкурентів, лідер у зборі припливів у цьому сегменті, BlackRock, зберігає свої щоденні припливи позитивними.

Дев`ять американських пунктів Bitcoin ETF не бачили ніяких припливів як 12, так і 15 квітня, за даними інвесторів Farside. Net припливи IBIT складали 111 мільйонів і 73 мільйони доларів в ті дні відповідно.

Читати далі: BlackRock продовжує лідерство в припливах Bitcoin ETF, поки попит на категорію сповільнюється

Проте, чисті припливи в BlackRock`s iShares Bitcoin Trust (IBIT) досягли найнижчого рівня на середу — 18 мільйонів доларів, та близько 19 мільйонів у четвер. Фонд Fidelity Wise Origin Bitcoin (FBTC) обігнав IBIT за чистими припливами у четвер, складаючи 37 мільйонів доларів.

Але найбільший менеджер активів в світі — єдиний випускник Bitcoin ETF, який бачить щоденні припливи з початку торгівлі 11 січня.

Серія триває уже 68 днів після позитивного підсумку у четвер, за даними аналітика Bloomberg Intelligence Еріка Бальчунаса. Завантаження твіту.

Американські пункти Bitcoin ETF вітали приблизно 12,3 мільярда доларів чистих припливів всього за три місяці на ринку — навіть із виведенням 16,7 мільярда доларів з GBTC.

Щодо останніх виведень, Бальчунас додав у окремому X-повідомленні, що це `повністю нормально для [ETF-категорії] знизити темпи після такого захоплюючого темпу,` особливо під час спаду ціни Bitcoin.

Ціна Bitcoin впала нижче 60,000 доларів у середу, всього за кілька днів до Bitcoin halving. Це подія, яка є приблизно кожні 4 роки, призведе до зменшення кількості Bitcoin, які виробляються за блок з 6.25 BTC до 3.125 BTC. Halving очікується відбутися пізно у п`ятницю вечіру.

Один BTC коштував майже 65,000 доларів просто після 7 години ранку у п`ятницю — що дорівнює приблизно 7% менше, ніж тиждень тому.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть