Половина блокування Bitcoin: невідомі факти

Половина блокування Bitcoin: невідомі факти

Цікаві факти про половину блокування

Половина - це ключовий момент в грошовій політиці Bitcoin кожні чотири роки, маючи великі наслідки для економічної життєздатності окремих гірничих операцій, загальної ринкової динаміки активу та, загалом, вмісту блоків алкоголю, присутнього в кровообігу Bitcoiners.

Кожен святкує половину кожен цикл, як момент, коли Bitcoin стає більш дефіцитним активом, подія, коли історично ціна різко зростає у відповідь на зміну графіка випуску і всі чекають зі здиханням повторення історії.

Я впевнений, що кожен занадто добре ознайомлений з цими динаміками, тому сьогодні, коли ми всі сидимо, чекаючи, щоб блок 840 000 вдарив, давайте розглянемо кілька менш відомих фактів про графік постачання Bitcoin та половину:

Загальний обсяг Bitcoin фактично не присутній ніде у кодовій базі. Код просто вказує початкову винагороду в розмірі 50 BTC за блок та змінює це значення до кожної половини, розрізаючи його на пів.

Загальний обсяг Bitcoin фактично не становить 21 мільйон монет. Через те, як фактично працює код у Bitcoin, просто ріжучи постачання на пів кожної половини, коли винагорода за койнбейс зменшиться до 0 сатоші, в обігу буде лише 20999999.97690 BTC до цього часу. Постачання, через особливість у тому, як мова програмування (C++) у Bitcoin, було введено, початково не обмежувалося зовсім. У 2214 році весь запас почав видаватися знову, скидаючи винагороду за блок назад на 50 BTC за блок та проходячи через випуск ще 21 мільйона монет. BIP був написаний у жартівливий спосіб, але це було виправлено BIP 42 в 2014 році.

Крива постачання половини разом з загальним запасом має цікаву властивість. Під час періоду першої допомоги в 50 BTC винагороди койнбейсу в обіг потрапляло 50% постачання. У наступному періоді половини винагороди в 25 BTC, 25% постачання потрапило в обіг. Кожну половину вартість винагороди за койнбейс є відсотком від загального обсягу, що потрапляє в обіг. Під час першої половини, коли винагорода за блок зменшилася з 50 BTC за блок до 25 BTC, група гірників змінила свої біткоїн-клієнти та намагалася продовжити видобувати на ланцюжку, де винагорода за блок залишалася 50 BTC після половину.

Багато менш технічних людей, або новачків, в цьому просторі, ймовірно, не були свідомі більшості цих малих фактів. Цікаві маленькі дрібниці про речі схильні занепадати у історичну пам`ять і зникати. Якщо ми все-таки побачимо реструктуризацію цього половини через Epic, який знаходиться в блоку 840,000, можливо, через 15-20 років більшість людей, які використовуватимуть Bitcoin тоді, подібно також не згадають або не будуть знати про те, що подія відбулася у 2024 році.

Якщо ви маєте щастя побачити ці маленькі моменти в історії зараз, цінуйте цей досвід. Це рідкісні речі, на які ви можете згадати згодом, і, ймовірно, використовувати, щоб дратувати людей поруч з вами, незважаючи на їх байдужість.

Щасливого половину, всім.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть