Крадіжка криптовалют на $44,5 млн на Hedgey Finance - подробиці

Крадіжка криптовалют на $44,5 млн на Hedgey Finance - подробиці

Компанія Hedgey Finance постраждала від крадіжки криптовалют на суму $44,5 мільйонів на мережах Arbitrum та Binance

Платформа інфраструктури токенів Hedgey Finance втратила приблизно $44,5 мільйони цифрових активів протягом двох годин на мережах Ethereum другого рівня Arbitrum та Binance Smart Chain.

У заяві від 19 квітня, яку CryptoSlate поділилася з компанією з блокчейн-безпеки Cyvers, пояснено, що зловмисник використав функцію `createLockedCampaign` Hedgey з використанням кредитів на спекулятивні операції, щоб відібрати кошти.

Розбір крадіжки показав, що спочатку зловмисник викрав $1,9 мільйона, які були негайно обміняні на стабільну криптовалюту DAI та переведені на зовнішню адресу.

Пізніше зловмисник використав ту саму вразливість на ланцюгу Arbitrum, щоб вкрасти $42,8 мільйона після отримання фінансування на ланцюгу ETH через FixedFloat.

Cyvers заявив, що `незважаючи на виявлення Cyvers, спроби зв`язатися з командою Hedgey Finance були неуспішними`, і запропонував більш відкриту співпрацю між додатками та компаніями з безпеки, що важливо для `пом`якшення ризиків та відновлення довіри`.

Після атаки, підозріла адреса з`явилася як основний власник токену BONUS. BONUS - це внутрішній цифровий актив проєкту BonusBlock, який спрямований на залучення високоякісних користувачів до екосистеми Web3.

За даними CoinMarketCap, вартість цифрового актива впала на близько 10% до $0,5084 через цей інцидент.

Значно, зловмисник вже почав переносити деякі вкрадені активи, переводить більше 200 000 токенів BONUS на суму $110 000 на біржу Bybit.

Hedgey Finance оголосила про проведення розслідування щодо атаки відповідно до злоупотреби. Компанія швидко порадила користувачам з активними претензіями скасувати їх, використовуючи функцію `End Token Claim` на веб-сайті платформи. Вони додали:

`Ми активно співпрацюємо з нашими аудиторами та командою, щоб зрозуміти атаку та зупинити будь-яку поточну атаку. Ми будемо ділитися більше інформації, як тільки дізнаємося більше`.

Тим часом у соціальній мережі X виявилися численні шахраївські облікові записи, які виглядають як протокол Hedgey. Вони закликають користувачів вкраденої платформи вимагати повернення грошей або скасувати угоди з розумним контрактом через підозрілі фішингові посилання.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть