Роль USDC в глобальній економіці: нові ідеї від Джеремі Оллера

Роль USDC в глобальній економіці: нові ідеї від Джеремі Оллера

Jeremy Allaire пропонує нові ідеї для розширення USDC на Token2049

Джеремі Оллер, генеральний директор Circle, нещодавно обговорив операції USDC та зростаючу важливість стейблкоїнів в глобальній економіці.

`Ми бачимо, що правила стейблкоїнів зараз з`являються по всьому світу. І це дозволяє нам дійсно розширювати інфраструктуру ринку, що підтримує USDC,` - сказав Оллер під час неофіційної бесіди на Token2049 в Дубаї 19 квітня.

У 2024 році регулятори по всьому світі рухнулися створювати регламентоване середовище для стейблкоїнів. В той час як у США політики закликали до повного заборони, влада ЄС, здавалося, була близькою до регулювання цього класу активів. За словами Оллер, такі регуляторні рамки були вигідними для розширення інфраструктури ринку USDC.

Підкреслюючи глобальні ініціативи Circle, Оллер поділився деталями про плани Cricle створити місцеві банківські інфраструктури в ключових фінансових центрах, включаючи Сінгапур, Гонконг та Європейський союз.

Крім того, генеральний директор розкрив, що емітент стейблкоїна вже почав впровадження в Бразилії та Мексиці.

Circle `співпрацює з десятками банків та розвиває технологію протоколів.` Коло зараз існує на 16 різних блокчейн-мережах та протоколах, зазначив Оллер, підкреслюючи технологічні просування. Ці зусилля значно покращують адаптивність та охоплення USDC як стабільної цифрової валюти.

Генеральний директор Circle також згадав про змінюючуся роль грошей як інструменту для бізнесу та ефективності банківських операцій.

Гроші як утиліта `будуть надзвичайно цінні для найбільших корпорацій у світі в розвинених ринках, і вони будуть дуже цінні на міжнародних ринках,` - зауважив Оллер, вказуючи на зміну в бік цифрових валют, які виконують ширші, більш стратегічні функції, ніж традиційні фіатні валюти.

Більше того, Оллер також підкреслив важливість стейблкоїнів у міжнародних фінансах, зауваживши, що роль стейблкоїнів у цій області є `дуже значною.` Він перейшов до хвалебного висловлення стейблкоїнів як засобу полегшити більш гладенький і вигідний канал платежів.

Тобі може бути цікаво: Сенатори США розкриють новий законопроект щодо стейблкоїнів

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть