1. Кит на $ETH під час конфлікту Ізраїль-Іран
2. Кит купує $ETH від Spot On Chain
3. Відновлення цін після нападу

1. Кит на $ETH під час конфлікту Ізраїль-Іран 2. Кит купує $ETH від Spot On Chain 3. Відновлення цін після нападу

Spot On Chain повідомляє про швидкий рух кита на спад $ETH під час конфлікту Ізраїль-Іран

Світова геополітика суттєво впливає на економічний сектор, особливо на крипто-сферу. Spot On Chain, відома платформа аналізу on-chain, яка працює як на мобільних пристроях, так і в мережі, нещодавно розкрила швидкий вчинок кита у цьому плані. Згідно з провайдером аналітики, кит вчинив відповідну дію, помітивши недавню атаку Ізраїлю на Іран.

Цей кит діяв швидко після новин про напад Ізраїлю на Іран сьогоднішнього дня і витратив 9,516 мільйонів доларів USDT, щоб купити 3,253 $ETH за ~$2,925 навколо місцевого дна.

Тепер кит заробляє $625 тис. (+6,57%) в нереалізованих прибутках.

Не забувайте бути в курсі сучасних соціальних та політичних...

Twitter

Кит швидко купує спад $ETH під час війни Ізраїль-Іран, каже Spot On Chain

Платформа аналтики розкрила, що відповідна напруга між цими країнами суттєво вплинула на Ethereum. Згідно з звітами, криптовалюта зазнала суворого падіння в ціні. Згадуючи цей сценарій, кит використовував токени USDT на суму 9,516 мільйона доларів для покупки ETH.

У цьому відношенні кит купив до 3,253 токенів Ethereum $ETH. На той момент криптовалюта стояла на місцевому дні до $2,925. Платформа аналітики додала, що цей рух вказує на швидкий хід, який кит вчинив, щоб отримати прибуток. Після цього кит отримує майже $625 тис. з прибутком приблизно 6,57% в нереалізованих прибутках.

Колін Рагг, відомий американський інвестор, повідомив про атаку Ізраїлю на Іран. Він заявив, що Ізраїль відповів лише кілька днів після запуску трьохсот ракет і дронів Іраном на країну. За словами Рагга, вибухи, як повідомляється, сталися в містах Ната і Ісфаган Ірану. Таким чином, авіарейси, як повідомляється, уникати маршрутів, які пролягають через регіон.

Twitter

Ціни повертаються до норми після невеликих пошкоджень

Після цього спаду ринок досвідчував швидке відновлення, коли не було повідомлено про збитки. Майже $300 мільйонів було ліквідовано в розрахункових позиціях сьогодні вранці внаслідок нападу. Після цього ціни швидко відновилися, стало зрозуміло, що сталася невелика шкода.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть