Три періоди стрімкого зростання рахунків на Шибаріум: аналіз данних

Три періоди стрімкого зростання рахунків на Шибаріум: аналіз данних

Shiba Inu L2 Shibarium бачить найвищий щоденний зріст рахунків з моменту запуску

Шибаріум, блокчейн-екосистема Shiba Inu, нещодавно привітала понад 13 000 нових рахунків за один день, встановивши новий рекорд.

Хоча криптовалютний ринок увійшов в негативну тенденцію, Шибаріум продовжує досягати рекордних показників у прийнятті, що свідчить про стійкість серед учасників мережі. Одним з останніх досягнень був рекордний ріст нових рахунків на блокчейн-мережі в один день понад 13 тисяч.

Різниця між ЕОА та гаманцями

Варто відзначити, що метрика `Рахунки` не особливо відноситься до всіх адрес гаманців, що розміщені в мережі Шибаріум. Як і у випадку з її мережею рівня-1, Ethereum, у Шибаріум є два типи адрес гаманців: гаманці для смарт-контрактів та зовнішні власні рахунки (EOA).

На відмітку, гаманці для смарт-контрактів - це адреси, які утримують кошти і можуть виконувати код, зазвичай програмовані для автоматизації транзакцій на підставі передвизначених умов. Однак ЕОА - це стандартні облікові записи користувачів, що контролюються приватними ключами і здатні відправляти транзакції в мережі Шибаріум.

Метрика `Рахунки` вказує лише на ці ЕОА, на відміну від метрики `Адреси Гаманців`, яка враховує всі адреси в мережі Шибаріум. Ці ЕОА є більш надійною метрикою для визначення темпів росту мережі, і вони продовжують записувати імпресивне збільшення цього місяця.

Періоди гострого росту рахунків

Нещодавно Шибаріум пережив три періоди гострого зростання власних рахунків після свого запуску в серпні минулого року. Перший різкий приріст відбувся 24 серпня 2023 року, коли блокчейн-мережа побачила 5 560 нових рахунків за цей день. Цей швидкий ріст тримався до кінця серпня 2023 року, що призвело до загальної кількості понад 21 тисячу рахунків.

Другий період швидкого зростання відбувся у грудні 2023 року, під час якого Шибаріум також спостерігав підвищення кількості транзакцій. Найвищий денний приріст тоді відбувся 3 грудня 2023 року, коли учасники мережі створили 4 456 нових ЕОА на Шибаріум. Це підняло загальну кількість рахунків понад 50 тисяч.

Метрика продовжує зростати, але в повільному темпі, діючи 68 288 рахунків до кінця березня. Третій період масштабного зростання відбувся у цьому місяці, коли Шибаріум побачив вражаючі 13 314 нових рахунків 13 квітня, найбільшу щоденну цифру з моменту запуску.

Цей значний приріст спричинив зріст загальної кількості рахунків понад 100 тисяч. Ця цифра зараз складає 100 878 на час звітування, демонструючи 184 додаткових нових гаманців з моменту останнього звіту Crypto Basic вчора.

Ці 100 878 рахунків становлять частину всіх адрес гаманців у мережі, яка зростала до 1,78 мільйонів на момент звітування. Crypto Basic виявила раніше на цьому тижні, що ці загальні адреси недавно збільшилися на понад 375 тисяч за чотири дні. Більшість з них були гаманці для смарт-контрактів.

Окрім стрімкого зростання адрес гаманців та ЕОА, Шибаріум також має інші вражаючі метрики. Зокрема, загальна кількість транзакцій у мережі збільшилася до 415,7 мільйонів, а загальна кількість токенів зросла до 9 798. Кількість контрактів, перевірених з моменту запуску, зараз складає 16 399, з яких 12 контрактів були перевірені сьогодні.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть